aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑτλέτικο... έχουμε πρόβλημα!

Ατλέτικο… έχουμε πρόβλημα!

Δεύτερη αγωνιστική, δεύτερη γκέλα ξανά με νεοφώτιστη ομάδα για την Ατλέτικο, που δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της μαχητικής Λεγκανές κι έμεινε στο 0-0.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Αλαβές, η ομάδα του Σιμεόνε άφησε ακόμη δύο βαθμούς και μάλιστα έχοντάς της κι αυτή τη φορά αντίπαλο που προερχόταν από τη Segunda Division!

Οι Μαδριλένοι έδειχναν να θέλουν… αλλά να μη μπορούν. Είχαν μεν τα ηνία, έλειψε όμως κι αυτή τη φορά η ουσία, μη βρίσκοντας λύσεις στην πολύ καλά στημένη άμυνα της Λεγκανές. Ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο δεν κατάφερε να απειλήσει παρά ελάχιστα την άμυνα των γηπεδούχων, κάνοντας μόλις ένα σουτ προς την εστία.

Πίεσε και στην επανάληψη, σκόραρε με τον Γοδίν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφ σάιντ, είχε κάποιες ακόμη φάσεις στη συνέχεια, ο πορτιέρε των νεοφώτιστων όμως, Σεράντες δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε κι έτσι η Λεγκανές έπειτα το διπλό της πρεμιέρας στη Θέλτα, κατάφερε να μαζέψει τον τέταρτο βαθμό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ