aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑθλέτικ Μπιλμπάο: Πανηγυρισμοί με τρομπέτα και τραγούδια! (vid)

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Πανηγυρισμοί με τρομπέτα και τραγούδια! (vid)

Οι παίκτες της Μπιλμπάο πανηγύρισαν την κατάκτηση του Super Cup Ισπανίας με τον Βιγιαλίμπρε να παίζει τρομπέτα και όλους γύρω του να τραγουδούν για την ομάδα της Βασκονίας!

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά, η Αθλέτικ Μπιλμπάο θριάμβευσε απέναντι στην Μπαρτσελόνα παίρνοντας το τρόπαιο του Super Cup με το τελικό 3-2 στην παράταση, έπειτα από το μαγικό γκολ του Ινάκι Γουίλιαμς στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας.

Μετά την τεράστια επιτυχία, ο Ασιέρ Βιγιαλίμπρε πήρε μια τρομπέτα κι άρχισαν όλοι μαζί να τραγουδούν για την ομάδα, πανηγυρίζοντας με ιδιαίτερο τρόπο, αγκαλιασμένοι σε έναν κύκλο!

Δείτε το βίντεο με την τρομπέτα του Βιγιαλίμπρε

Το ματς
Στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι Καταλανοί προηγήθηκαν δύο φορές με ισάριθμα γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν, στο 40ό και 77ο λεπτό. Η ομάδα από το Μπιλμπάο ισοφάρισε ισάριθμες, την πρώτη φορά με τον Όσκαρ Ντε Μάρκος στο 42΄ και τη δεύτερη στο 90΄ με τον Άσιερ Βιγιαλίμπρε, που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Στο έξτρα ημίωρο ο καλύτερος επιθετικός της Αθλέτικ, ο Ινάκι Γουίλιαμς, πέτυχε ένα εξαιρετικής ωραιότητας γκολ στο 94΄ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στον αντίποδα, ο Μέσι ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής. Ο «ψύλλος» χρησιμοποιήθηκε τελικά από τον Ρόναλντ Κούμαν αλλά ήταν φανερά ανέτοιμος, καθώς είχε χάσει προπονήσεις, ενώ σαν να μην έφτανε η μέτρια φόρμα του αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 120΄, για πρώτη φορά στην τεράστια καριέρα του, καθώς χτύπησε εκτός φάσης τον Βιγιαλίμπρε.

Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ