aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑτάκα πρώην τεχνικού διευθυντή της Ρόμα για μετεγγραφή: «Έκανα μ@λ… που τον πήραμε»

Ατάκα πρώην τεχνικού διευθυντή της Ρόμα για μετεγγραφή: «Έκανα μ@λ… που τον πήραμε»

Ο Βάλτερ Σαμπατίνι θυμήθηκε τα χρόνια του στη Ρόμα και ειδικά τη μεταγραφή του Χουάν Ιτούρμπε, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο τον απέκτησε.

Το καλοκαίρι του 2014 ήταν το πιο hot όνομα στην Ιταλία στη μεταγραφική περίοδο. Εχοντας εντυπωσιάσει με τη φανέλα της Ελλάς Βερόνα, βρέθηκε στο στόχαστρο των μεγάλων ομάδων: Αρχικά ακούστηκε για τη Μίλαν, μετά ήταν σχεδόν κλεισμένος στη Γιουβέντους αλλά τελικά ο Ιτούρμπε πήγε στη Ρόμα. Και όπως πήγε, έτσι έφυγε κιόλας, αφού στους Τζαλορόσι δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Ο Αργεντίνος, με ρίζες από την Παραγουάη, εξτρέμ… χάθηκε μετά τη θητεία του στους Ρωμαίους και αυτό δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη. Βασικά -αυτό είναι το εντυπωσιακό- δεν προκαλεί έκπληξη στον άνθρωπο που έδωσε κοντά στα 25 εκατ. ευρώ για τον αποκτήσει! Ο Σαμπατίνι, για τον οποίο ο λόγος, μίλησε για το παρελθόν και αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Και το έκανε με μια ειλικρίνεια που εντυπωσίασε: «Οταν τον αποκτήσαμε υπήρχε μια τρομερή ευφορία στις τάξεις των οπαδών. Είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τη Βερόνα. Αισθανόμουν ότι έκανα μαλ…, αλλά υπήρχε ανταγωνισμός με τη Γιουβέντους και ήθελα να κάνω υπερήφανους τους οπαδούς. Τον αποκτήσαμε γι’ αυτό τον λόγο. Ηταν ένα λάθος, μια τρέλα. Μετά πάντως, όταν έβαλε το γκολ στη Λάτσιο, με έκανε να αισθανθώ λίγο καλύτερα», είπε ο πρώην τεχνικός διευθυντής των Τζαλορόσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ