aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑσύλληπτη αυτοκτονία για Κροατία! (videos)

Ασύλληπτη αυτοκτονία για Κροατία! (videos)

Ιδανικοί αυτόχειρες αποδείχτηκαν οι Κροάτες στο ματς απέναντι στη Φινλανδία, αφού έμειναν στο 1-1 και πλέον ισοβαθμούν στην 2η θέση με την Ουκρανία, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και την συμμετοχή τους στα μπαράζ, μετά την επικράτηση της Ισλανδίας στην Τουρκία, αφού οι τελευταίοι έχουν 19 και λογικά θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στο Κόσοβο εκτός έδρας. Ο Μάριο Μάντζουκιτς έβαλε μπροστά στο σκορ στις αρχές του β’ μέρους με το 30ο του γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Κροατίας.

Συγκεκριμένα στο 56’ μετά από σέντρα του Πίβαριτς από αριστερά, ο Μάντζουκιτς έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα μετά την παρέμβαση του Μοϊσάντερ. Όμως στο 90ο λεπτό ο Σόιρι μετά την ασίστ του Μοϊσάντερ ισοφάρισε σε 1-1 και στέλνει την Κροατία εκτός πρωτιάς, αν οι Ισλανδοί νικήσουν το Κόσοβο και για τελικό πάνω στους Ουκρανούς εκτός έδρας (οι Κροάτες θα έχουν πλεονέκτημα στην ισοπαλία).


Την ίδια ώρα η Ουκρανία έκανε το χρέος της απέναντι στην ομάδα του Κοσόβου με 2-0. Οι Ουκρανοί άνοιξαν το σκορ με το αυτογκόλ του Πακαράντα στο 60’, ενώ ο Γιαρμολένκο έκανε το 0-2 στο 87’.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ