aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αστυνομικοί κτύπησαν μικρά παιδιά. Προκαλούσαν κι έβριζαν»

«Αστυνομικοί κτύπησαν μικρά παιδιά. Προκαλούσαν κι έβριζαν»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε στην Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και κατήγγειλε πως μέλη της αστυνομικής δύναμης κτύπησαν κόσμο έξω από την είσοδο της κερκίδας όπου φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί των ερυθρόλευκων.

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Η μπάλα δεν μας ήθελε. Θεωρώ πως η πίεση, η κακή ψυχολογία, η ατυχία δεν μας επέτρεψαν και δεν τα καταφέραμε. Είναι θετικές οι εμφανίσεις. Άρχισαν σιγά σιγά οι ποδοσφαιριστές να εμπεδώσουν τα “θέλω” του προπονητή μας», είπε για το παιχνίδι.

Για το επεισόδιο με την αστυνομία είπε: «Θεωρώ απαράδεκτο από μέρους της αστυνομίας. Έξω από την είσοδο της κερκίδας μας, η αστυνομία χτύπησε μικρά παιδιά. Προκαλούσαν και έβριζαν. Δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα. Θεωρώ απαράδεκτο από μέρους της αστυνομίας να μαζεύει 20 άντρες του ουλαμού έξω από την εξέδρα των οπαδών μας και να επιτίθενται, χτυπώντας παιδιά. Υπήρχαν και συλλήψεις. Δεν λέω ότι δεν προκλήθηκαν, αλλά η δουλειά της αστυνομίας είναι να βάζει τάξη στο γήπεδο και όχι να προκαλεί και να βρίζει κόσμο».

Σύμφωνα με οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας, οι αστυνομικοί που κτύπησαν κόσμο αφαίρεσαν τα νούμερά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ