aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆστραψε ο Τιμούρ: «Aπίστευτο, κάντε κάτι, τι να πω για αυτούς τους ανθρώπους»

Άστραψε ο Τιμούρ: «Aπίστευτο, κάντε κάτι, τι να πω για αυτούς τους ανθρώπους»

Έντονος ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ερμή που βρήκε την ομάδα της Αμμοχώστου νικήτρια με 3-1. Ο Γεωργιανός τεχνικός τα έβαλε με την Ομοσπονδία για το γεγονός πως δεν έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Συγχαρητήρια στην ομάδα, κερδίσαμε αυτό έχει μεγάλη σημασία. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι λόγω των αποτελεσμάτων της 1ης αγωνιστικής μετά τις απώλειες βαθμών που είχαν οι μεγάλες ομάδες. Παίξαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες και κερδίσαμε δίκαια. Αξίζαμε τη νίκη. Κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι και ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα ξαναπαίξουμε για τη 2η αγωνιστική. Είναι απίστευτο! Άλλοι κάνουν προγραμματισμό για όλη τη χρονιά και εμείς για δύο παιχνίδια δεν ξέρουμε πότε θα παίξουμε. Ας μας κάνουν τουλάχιστον προγραμματισμό για δυο βδομάδες. Είναι απίστευτο, τι να πω για αυτούς τους ανθρώπους. Τώρα θυμήθηκαν τα γήπεδα. Τέσσερα γήπεδα έχει η Κύπρος. Στον κορωνοϊό τα θυμήθηκαν όλα. Και δεν ξέρω πότε θα μάθουμε, μπορεί να μας πουν την Τετάρτη ότι θα παίξουμε Παρασκευή. Θέλω να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο, αλλά και αυτό ποδόσφαιρο είναι. Θέλω να ξέρω για δύο βδομάδες πότε παίζω. Θέλω να ξέρω τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν το επόμενο παιχνίδι μου. Κύριοι, αν δεν μπορείτε εσείς φέρτε ανθρώπους που να μπορούν. Οι κυπριακές ομάδες διαπρέπουν στην Ευρώπη, κάντε κάτι να μας βοηθήσετε. Κρούσματα δεν είχαμε και σταματήσαμε την μπάλα. Τώρα έχουμε κρούσματα και παίζουμε μπάλα. Δεν υπάρχει κανείς για να δώσει απαντήσεις. Κάθονται και αποφασίσουν δέκα άτομα. Το παράλογο είναι ότι έπαιξα σήμερα και το επόμενο παιχνίδι δεν ξέρω πότε θα είναι».

Για τη μετεγγραφή που θα γίνει: «Δεν θέλουμε απλά να φέρουμε κάποιο. Θέλουμε να φέρουμε κάποιον που να κάνει τη διαφορά».

Υπάρχει θέμα αποχώρησης του Κατσαράβα; «Δεν ξέρω παιδιά, ακούω κάτι από εδώ και απ’ εκεί, ο Κατσαράβα είναι παίκτης της Ανόρθωσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ