aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆστραψε και βρόντηξε η Ρεάλ! (video)

Άστραψε και βρόντηξε η Ρεάλ! (video)

Πλήρωσε τα… σπασμένα η Λα Κορούνια! Μπορεί ο Αντριάν να έδωσε προβάδισμα στην Ντέπορ μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης αντέδρασε και την φιλοδώρησε με επτά τέρματα (7-1), επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα. Η Ντέπορ, λοιπόν, βρήκε στην κόντρα το γκολ με τον Αντριάν στο 23ο λεπτό και η γκρίνια έκανε ξανά την εμφάνισή της στο «Μπερναμπέου». Ωστόσο, η Ρεάλ δεν ήταν διατεθειμένη για νέα δώρα στους αντιπάλους της και… ξέσπασε!

Πριν καν βγει το ημίχρονο είχε φέρει «τούμπα» το ματς με τους Νάτσο και Μπέιλ να σκοράρουν, ενώ ο δεύτερος σκόραρε εκ νέου στο 58’ για το 3-1. Ο Μόντριτς δέκα λεπτά μετά «κλείδωσε» το τρίποντο για τους Μαδριλένους, με τον Κριστιάνο να παίρνει την σκυτάλη στο σκοράρισμα και με δύο γκολ να μετατρέπει τη νίκη σε θρίαμβο! Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε λίγο πριν το φινάλε ο Νάτσο με το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 7-1.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ