aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑσταμάτητη η Ατλετικό σε ματς με MVP τον αντίπαλο κίπερ!

Ασταμάτητη η Ατλετικό σε ματς με MVP τον αντίπαλο κίπερ!

Γίνεται σε ένα ματς που η ηττημένη ομάδα έχει δεχθεί δύο γκολ, ο τερματοφύλακάς της να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής; Κι όμως στην αναμέτρηση της Βαλένθια με την Ατλέτικο, αυτό έγινε, καθώς η Ατλέτικο ναι μεν -όπως αναμενόταν- επικράτησε 2-0 των «νυχτερίδων» μέσα στο Μεστάγια, αλλά το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Ντιέγκο Άλβες που απέκρουσε δύο πέναλτι, φτάνοντας αισίως στις 19 αποκρούσεις στην καριέρα του.

Παρ’ όλα αυτά, η ουσία είναι η νίκη των «ροχιμπλάνκος» με την οποία, μάλιστα, έφτασαν στην κορυφή της Primera Division, με Μπαρσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο η Βαλένθια κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, με τον Άλβες να πιάνει την εκτέλεση του Γκριζμάν, στο δεύτερο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είχε όρεξη για αστεία. Εγκαταστάθηκε έξω από την περιοχή της Βαλένθια και τελικά βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 63′ με σκόρερ τον Γκριζμάν, που πήρε το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι.

Στο 69′ ο Γκάμπι αποτέλεσε το επόμενο θύμα του Άλβες, καθώς έπιασε ακόμα ένα πέναλτι στο ματς, αλλά το μοιραίο δεν μπορούσε να αποφευχθεί. Η Βαλένθια παρά το γεγονός ότι πήρε τον έλεγχο του ματς, προσπαθώντας να πετύχει ένα γκολ, δεν γινόταν να αποφύγει την ήττα και μάλιστα στις καθυστερήσεις, ο Γκαμεϊρό μπήκε κι αυτός στη λίστα των σκόρερ, γράφοντας το 2-0.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 30/9

Σοσιεδάδ-Μπέτις 1-0 (63’ Βέλα)

Σάββατο 1/10

Γρανάδα-Λεγκανές 0-1 (76′ Ζιμανόφσκι)

Σεβίλλη-Αλαβές 2-1 (74′, 91′ Μπεν Γιεντέρ – 84′ Λαγκουάρντια)

Οσασούνα-Λας Πάλμας 2-2 (7′ πεν. Ρομπέρτο Τόρες, 45+2′ Σέρχιο Λεόν – 57′ Βιθέντε Γκόμεθ, 91′ Νταβίντ Γκαρθία)

Λα Κορούνια-Σπόρτινγκ Χιχόν 2-1 (35′ Μπόρχες, 92′ Μπάμπελ – 65′ Αλβάρεθ)

Κυριακή 2/10

Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2 (63′ Γκριζμάν, 92′ Γκαμεϊρό)

Ρεάλ Μαδρίτης-Εϊμπάρ (17:15)

Εσπανιόλ-Βιγιαρεάλ (19:30)

Μάλαγα-Μπιλμπάο (19:30)

Θέλτα-Μπαρσελόνα (21:45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ