aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ασπίδα» ο Συ.Φ.ΑΕΛ σε παίχτες και προπονητή!

«Ασπίδα» ο Συ.Φ.ΑΕΛ σε παίχτες και προπονητή!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Συ.Φ.ΑΕΛ μέσω της οποίας δηλώνει την στήριξη του τόσο προς τον προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ, όσο και στους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: «Το αποτέλεσμα και η εμφάνιση του τελευταίου αγώνα της ομάδας μας αποτελούν παρελθόν. Οι αρμόδιοι έχουν δει τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν και είμαστε σίγουροι ότι θα προβούν στις απαραίτητες διορθώσεις.

Δηλώνουμε τη στήριξη μας στον προπονητή της ομάδας μας και στους ποδοσφαιριστές και ζητούμε να σηκώσουν κεφάλι συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά.

Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να δει το παρόν και το μέλλον. Η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή και οποιοδήποτε κόλλημα με το παρελθόν απλά αποτελεί τροχοπέδη στη φετινή προσπάθεια του οικοδομήματος της ΑΕΛ για ανάκαμψη σε όλους τους τομείς. Συνεχίζουμε με τη γροθιά υψωμένη όπως μάθαμε τόσα χρόνια.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε τον κόσμο και τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου μας που συμμετείχαν στην πορεία του συνδέσμου κατά του εκτρώματος της κάρτας οπαδού.

Κατάργηση της κάρτας και κάθαρση διαφθοράς – Όχι τροποποίηση με μέτρα επιφανειακά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ