aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆσος από... ημίωρο η Μάιντς με «σόου» του Ματετά (videos)

Άσος από… ημίωρο η Μάιντς με «σόου» του Ματετά (videos)

Τέσσερις σερί ήττες μετρούσε η Μάιντς και μία νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Ωστόσο, το έτερο σερί που «έτρεχε» απέναντι στη Φράιμπουργκ αποδείχθηκε πιο δυνατό, όπως μαρτυράει και το τελικό 3-0, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής στη Bundesliga.

Καθώς με αυτό το «τρίποντο», έμεινε αήττητη και στο δέκατο παιχνίδι που αντιμετώπισε ως γηπεδούχος τη σημερινή της αντίπαλο, έχοντας πλέον επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ενώ παράλληλα ανέβηκε στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ένα βαθμό περισσότερο από τους ηττημένους…

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα κι έφτασαν μια ανάσα από το 0-1, μόλις στο 9’, αλλά ο Μίλερ έβαλε το χέρι του και σταμάτησε με το ένα χέρι το δυνατό σουτ του Στέντσελ από θέση μέσα δεξιά, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, από το… πουθενά, οι γηπεδούχοι πήραν αυτοί το προβάδισμα, όταν ο Σβόλοφ έκανε τραγικό λάθος πασάροντας ουσιαστικά στον Μποέτιους, ο οποίος με πλασέ από τα… 30 μέτρα στην κενή εστία έκανε 1-0, στο 20ο λεπτό!

Μάλιστα, έξι λεπτά αργότερα, ο σκόρερ πήρε την μπάλα μπροστά από την περιοχή της Μάιντς, βγήκε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή είδε τον Ματετά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή της Φράιμπουργκ, πέρασε και τον Σβόλοφ και από δύσκολη γωνία πέτυχε το 2-0…

Το… πάρτι των παικτών του Σάντρο Σβαρτς συνεχίστηκε και στο 33’ ήρθε το 3-0, με τον Άαρον να τροφοδοτεί τον αμαρκάριστο Ματετά και τον Γάλλο επιθετικό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας έτσι τα εννιά γκολ στο πρωτάθλημα.

Η Φράιμπουργκ μπήκε πιο δυνατά και στην επανάληψη, έχοντας την ευκαιρία να μειώσει στο 50ο λεπτό, με τον Στέντσελ να σουτάρει αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι μετά το γέμισμα του Γκίντερ από αριστερά, αλλά ο Μίλερ έδιωξε με τα πόδια!

Ακολούθησαν δύο ακόμα ανεπιτυχείς προσπάθειες από την ομάδα του Άλμπερτ Στράιχ, με τον Βάλντσμιντ να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ, με κεφαλιά στο 57’ και τον Μίλερ να διώχνει εντυπωσιακά με το ένα χέρι το σουτ του ίδιου μετά από έξι λεπτά.

Ο Στέντσελ έχασε και αυτός την ευκαιρία να σκοράρει, στο 65’ και, όπως συνέβη και στο πρώτο ημίχρονο, η συνέχεια άνηκε στην Μάιντς. Με τον Ονισίβο, που ήρθε από τον πάγκο ως αλλαγή, να προσθέτει το όνομα του στη λίστα των σκόρερ, με σουτ στη δεξιά γωνία στο 73ο λεπτό…

Ενώ ο Ματετά «σφράγισε» την εντυπωσιακή του σημερινή εμφάνιση με ένα ακόμα τέρμα, στο 77ο λεπτό, μετά από εντυπωσιακή κούρσα και ασίστ του Ονισίβο, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα και το τελικό 5-0 για την ομάδα του!

Αναλυτικά η 28η αγωνιστική

Παρασκευή (05/04)

Μάιντς-Φράιμπουργκ 5-0

(20′ Μποέτιους, 26′, 30′ Ματετά, 73′ Ονισίβο)

Σάββατο (06/04)

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Λειψία (16:30)

Σάλκε-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16:30)

Στουτγκάρδη-Νυρεμβέργη (16:30)

Χέρτα Βερολίνου-Ντίσελντορφ (16:30)

Βόλφσμπουργκ-Ανόβερο (16:30)

Μπάγερν Μονάχου-Μπορούσια Ντόρτμουντ (19:30)

Κυριακή (07/04)

Άουγκσμπουργκ-Χόφενχαϊμ (16:30)

Γκλάντμπαχ-Βέρντερ Βρέμης (19:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ