aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Άσφαιρη» η Νέα Σαλαμίνα στο δυνατό τεστ κόντρα στην Ζαλαεγκερζέγκι

«Άσφαιρη» η Νέα Σαλαμίνα στο δυνατό τεστ κόντρα στην Ζαλαεγκερζέγκι

«Άσφαιρη» ήταν η Νέα Σαλαμίνα στο δυνατό φιλικό κόντρα στην Ζαλαεγκερζέγκι (0-0). Οι ερυθρόλευκοι είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις κόντρα στους Ούγγρους, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, ωστόσο βρήκαν σε ετοιμότητα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου σημείωσε κάποιες καλές στιγμές, δύο με τον Βαρέλα και μια με τον Σιαθά, με τον Ούγγρο κίπερ να εξουδετερώνει εντυπωσιακά. Όσον αφορά στον Κίσσα, απέκρουσε σωτήρια για την ομάδα του στο 5ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε, καμία ομάδα δεν έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα, ενώ προέκυψε και απρόοπτο με τον προβολέα που έσβησε για μερικά λεπτά. Η Νέα Σαλαμίνα είχε κλασσική ευκαιρία προς το τέλος με τον Πική, ο οποίος αστόχησε από πολύ καλή θέση. Η αρχική ενδεκάδα: Κίσσας, Μπαραβίκας, Α. Αντρέου, Χριστοφόρου, Κονφέ, Βινίσιους, Λοράν (46’ Παύλου), Βαρέλα, Σιαθάς, Σιρίνο, Κρεάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ