aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Άσφαιρη» εις διπλούν

«Άσφαιρη» εις διπλούν

Στο πρώτο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους, η Νέα Σαλαμίνα διέσυρε την Μπαλκάν, ομάδα Γ’ Κατηγορίας, φιλοδωρώντας την με έξι γκολ (6-0). Ακολούθως, όμως, όταν τα εμπόδια έγιναν πιο ψηλά στα δύο φιλικά που ακολούθησαν, οι ποδοσφαιριστές της δεν βρήκαν τον στόχο για τα δίχτυα. Ήττα από την ΑΕΛ με 0-2 και «λευκή» ισοπαλία με την Ξάνθη. Ασφαλώς, δεν έπιασε πανικός τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, καθώς πρόκειται μόνο για δύο ματς προετοιμασίας με πολλές δοκιμές, εν μέσω μάλιστα προπονήσεων σε υψηλό ρυθμό.

Ο Ελλαδίτης κόουτς, βεβαίως, θα περιμένει περισσότερα από τη γραμμή κρούσης στα επόμενα φιλικά, το ένα που απέμεινε να δώσει στο Πράβετς η Νέα Σαλαμίνα, μεθαύριο με την αλβανική Καστριότι, και στη συνέχεια που θα δοθεί επί κυπριακού εδάφους. Από εκεί και πέρα, απέναντι στην Ξάνθη δεν αγωνίστηκαν οι Ντάνιελ Σικόρσκι και Ανδρέας Φραγκέσκου, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από ενοχλήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ