aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆσφαιρες Μπορντό και Μαρσέιγ

Άσφαιρες Μπορντό και Μαρσέιγ

Δεύτερη διαδοχική απώλεια βαθμών για την Μαρσέιγ. Σε ένα ισορροπημένο ματς αλλά χωρίς ιδιαίτερες στιγμές, οι Μασσαλοί δεν βρήκαν γκολ και περιορίστηκαν στον βαθμό κόντρα στην Μπορντό (0-0), αφήνοντας την Ρεν να πλησιάσει στο -3 από την δεύτερη θέση (43 έναντι 40 βαθμών).

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Βίλας-Μπόας διεύρυνε το αήττητο σερί της στα έντεκα παιχνίδια πρωταθλήματος, με τελευταία ήττα την τεσσάρα από την Παρί Σεν Ζερμέν, η διαφορά μεταξύ των οποίων έχει ξεφύγει πλέον σε διψήφια επίπεδα (στους 55 οι Παριζιάνοι).

Χτίζει σερί η Μετζ

Το 3/3 από την αρχή του 2020 πανηγυρίζει η Μετζ. Το σύνολο του Βενσάν Ονιόν επικράτησε και της Σεντ-Ετιέν με 3-1, αύξησε το αήττητο σερί της στα πέντε ματς και αποσχίστηκε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Πρωταγωνιστής ο Οπά Ενγκετέ που σκόραρε δις (44′, 70′), τον σιγόνταρε ο Ντιαλό (63′) για το άνετο 3-0 που έκρινε την αναμέτρηση. Στο 89′ μείωσε η Σεντ-Ετιέν με τον Χαμουμά, η οποία παρέμεινε στους 28 βαθμούς.

Συνέχισε αήττητη με υπογραφή Ντόλμπεργκ η Νις

Χωρίς ήττα στα τελευταία επτά ματς της πορεύεται η Νις, η οποία θριάμβευσε κόντρα στην Λυών (2-1) και την έπιασε στην 6η θέση με 32 βαθμούς.
Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων (33′, 63′), επισκιάζοντας έτσι, το ντεμπούτο με γκολ του Καρλ Τοκό-Εκαμπί ως παίκτη των Λιονέ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς και οι δύο ομάδες, με τον Μαρκάλ να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη στο 23′ για τους Λιονέ και τον Ουνάς να ανταποδίδει με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του α’ μέρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ