aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Άσχημο για την ιστορία της Ανόρθωσης»

«Άσχημο για την ιστορία της Ανόρθωσης»

Απογοητευμένος όπως και όλοι στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Σάββας Πηλακούτας. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Μεγάλης Κυρίας» έκανε λόγο για άσχημο αποτέλεσμα (5-0 από τον Εθνικό Άχνας) για την ιστορία της Ανόρθωσης, ωστόσο την ίδια ώρα στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του διατηρείται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά:

«Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να πεις μετά από μια ήττα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για το επόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και στην συνέχεια με την ΑΕΚ. Έχουμε λίγες μέρες να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να μην παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα, μια εικόνα που έφερε αυτό το αποτέλεσμα.

Ίσως να λειτουργεί ως το προς το γεγονός ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο αν η ομάδα δεν αυτή που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα εξακολουθεί να είναι πρώτη, είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ιστορία της Ανόρθωσης, πρέπει να κοιτάξουμε τι πήγε λάθος και να πετύχουμε τη νίκη στο επόμενο ματς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ