aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆσχημα μαντάτα για Φλοριάν-Τρουγιόλς

Άσχημα μαντάτα για Φλοριάν-Τρουγιόλς

Τα μαντάτα για τον τραυματισμό του Φλοριάν Τολεμές περίμεναν στην ΑΕΚ και σαν δεν έφτανε αυτό ήρθε κι έδεσε… και ο τραυματισμός του Τρουγιόλς. Και οι δυο ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν από την ενεργό δράση για μεγάλο χρονικό διάστημα, στην καλύτερη περίπτωση ένα μήνα και στη χειρότερη περίπου έξι βδομάδες. Το μεγαλύτερο πλήγμα, βέβαια, είναι η απουσία του Τολεμές. Ο Γάλλος επιθετικός με τα 21 τέρματα που σημείωσε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό την ΑΕΚ και στην καλύτερη φάση της καριέρας του έρχεται αυτός ο τραυματισμός για να βάλει φρένο στις ακόμη μεγαλύτερες φιλοδοξίες του και να σκορπίσει απογοήτευση στις τάξεις των φίλων της ομάδας και όχι μόνο.

Η διάγνωση των γιατρών έδειξε ότι ο Τολεμές υπέστη ρωγμώδες κάταγμα 2ου και 3ου μεταταρσίου στο αριστερό πόδι. Χάνει σίγουρα τα επόμενα έξι – επτά παιχνίδια της ΑΕΚ. Ο ίδιος, πάντως, μέσω ανάρτησης του στα social media έδειξε να αντιμετωπίζει με αισιοδοξία την ατυχία με τον τραυματισμό του και δεν το βάζει κάτω. «Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει! Δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο εμπόδιο που θα ξεπεράσω! Το αντιμετωπίζω με θετική στάση», σχολίασε αναρτώντας και φωτογραφία του από το γυμναστήριο.

Τραυματίας όμως έφυγε από την αναμέτρηση στη Λεμεσό κόντρα στον Απόλλωνα και ο Τρουγιόλς κι ας μην το πήρε κανείς χαμπάρι. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί, μάλιστα άμεσα, σε χειρουργική επέμβαση λόγω ρήξης τένοντα στο δεξί χέρι. Ο χρόνος αποθεραπείας τους υπολογίζεται και αυτού στις τέσσερις με έξι βδομάδες. Δυο σημαντικές απώλειες για την ΑΕΚ σε ένα εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο σημείο της σεζόν. Πλέον, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ καλείται να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ του και να βρει τις λύσεις, κυρίως για τον τρόπο που θα καλύψει την απουσία του Τολεμές.

Η λογική λέει ότι ο Γιάννου θα είναι αυτός που θα κουβαλήσει το φορτίο στις πλάτες του και όλοι εύχονται ότι θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα τώρα που τον χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Αν θα αλλάξουν και τα αγωνιστικά πλάνα του Βάσκου τεχνικού κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Το σημαντικό είναι η ομάδα της Λάρνακας μέσα από αυτή τη δοκιμασία να δείξει ότι έχει τις λύσεις, έχει το βάθος αλλά διαθέτει και την ποιότητα να αντεπεξέλθει και να βγει πιο δυνατή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έντονη ανησυχία για τον Φλοριάν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ