aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑς σταματήσει κάποιος τη Σίτι! (video)

Ας σταματήσει κάποιος τη Σίτι! (video)

Ακόμη και όταν δείχνει πως θα… εκτροχιαστεί, το «τρένο» της Σίτι δεν αλλάζει την πορεία του -προς το 5ο πρωτάθλημα της ιστορίας του! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ζορίστηκε απέναντι στη σκληροτράχηλη Χάντερσφιλντ, χάνοντας «τσουβάλια» γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του ”Kirklees Stadium” και μάλιστα, το «πλήρωσε», με τον… γνωστό κανόνα του ποδοσφαίρου να επιβεβαιώνεται, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί, τελικά, που άνοιξαν το σκορ, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (45’+1′), με το αυτογκόλ του Οταμέντι!

Όση τύχη είχαν, όμως, στο α’ μέρος οι νεοφώτιστοι, τούς… γύρισε μπούμερανγκ στο δεύτερο. Μόλις ένα λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου, ο Μαλόουν ανέτρεψε τον Στέρλινγκ στην περιοχή, ο Αγουέρο εκτέλεσε εύστοχα και το 1-1 ήταν γεγονός. Από εκεί και πέρα, οι «πολίτες» πίεσαν για την ανατροπή, με τον Σανέ να σημαδεύει το δοκάρι στο 56′ από εκτέλεση φάουλ. Τα στατιστικά, δε, προκαλούσαν… ίλιγγο, με τη Σίτι να φτάνει την κατοχή μπάλας στο 77% και τις 590 πάσες, έναντι 149 της Χάντερσφιλντ! Το γκολ, πάντως, δεν ερχόταν, μέχρι το 84′.

Τότε, από κάθετη του Ντε Μπρόινε, ο Ζέσους δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή, αλλά η μπάλα κόντραρε πάνω στον Στέρλινγκ, για να καταλήξει στα δίχτυα και να διαμορφωθεί το τελικό 2-1 για την ομάδα του Μάντσεστερ, που είναι ξανά στο +8 από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ. Αυτή, πρέπει να σημειώσουμε, ήταν η 11η συνεχόμενη νίκη της Σίτι στην Premier, και, φυσικά, συνεχίζει να «κυνηγάει» το ρεκόρ της Άρσεναλ (με 14 σερί επικρατήσεις), ενώ τα 11 διαδοχικά «τρίποντα» εκτός έδρας, σε όλες τις διοργανώσεις, είναι, πλέον, ρεκόρ στην Αγγλία!


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ