aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑς πούμε ότι ένας «τρελός» θέλει να αγοράσει τις μετοχές του Πουλλαΐδη...

Ας πούμε ότι ένας «τρελός» θέλει να αγοράσει τις μετοχές του Πουλλαΐδη…

Πολλή χαρτούρα, πολλή γραφειοκρατία πλάκωσε στην Ανόρθωση σε σημείο που άρχισε να μοιάζει με δημόσια υπηρεσία. Επιστολή ο ένας, απάντηση ο άλλος, περιμένοντας την ανταπάντηση του μεγαλομετόχου και πάει λέγοντας! Αφήστε που η όλη ιστορία μπάζει από παντού και αφήνει υποψίες.

Τρία χρόνια ήταν «κολλητοί» ο Πουλλαΐδης με τον Μανώλη, τώρα βρήκαν να τα χαλάσουν; Στο ξεκίνημα, πρόεδρος της Εταιρείας ο Μανώλη, πρόεδρος στο Σωματείο ο Πουλλαΐδης. Κι ύστερα ήρθαν οι φοβερές και τρομερές αλλαγές: Πρόεδρος της Εταιρείας ο Πουλλαΐδης, πρόεδρος στο Σωματείο ο Μανώλη!

Το Σωματείο (ο Μανώλη δηλαδή), λέει, ανέβαλε την κρίσιμη συνεδρία, του Διοικητικού Συμβουλίου, ούτως ώστε ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας Χρήστος Πουλλαΐδης να ετοιμάσει και να καταθέσει τους όρους/ασφαλιστικές δικλίδες, σχετικά με την παραχώρηση του 21% των μετοχών του. Για όλα τ’ άλλα είχαν ασφαλιστικές δικλίδες στην Ανόρθωση (σ.σ. κι έφτασε εδώ που έφτασε…), τώρα είναι απαραίτητες και στην παραχώρηση των μετοχών!

Να κάνουμε κι εμείς τον συνήγορο του διαβόλου. Ας πούμε ότι ο Πουλλαΐδης δεν έβαλε στην Ανόρθωση 10 εκατομμύρια ευρώ κι έβαλε μόνο… 8. Τι ασφαλιστικές δικλίδες πρέπει να βάλει για να δωρίσει τις μετοχές του; Ας πούμε ότι βρίσκεται ένας «τρελός», ο οποίος είναι διατεθειμένος να αγοράσει τις μετοχές του Πουλλαΐδη.

Βάλε έναν όρο ότι θα πρέπει να εγκριθεί από τη Συνέλευση του Σωματείου, ότι θα πληρώσει όλες τις υποχρεώσεις προς το Σωματείο κι ότι θα επενδύσει με ένα σεβαστό ποσό. Και καθάρισες! Είναι δύσκολο να καταλάβουν ότι όσο κωλυσιεργούν, η κατάσταση θα χειροτερεύει;

Ι.Κ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ