aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAS: Πέρασε ιατρικά στη Μάλαγα ο Ρομπέρτο

AS: Πέρασε ιατρικά στη Μάλαγα ο Ρομπέρτο

Έτοιμος να υπογράψει στη Μάλαγα ο Ρομπέρτο. Η έγκυρη «AS» αναφέρει ότι ο Ισπανός πορτιέρο, που ανήκει στην Εσπανιόλ, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις από την ομάδα του Μίτσελ μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο και πλέον είναι ότι θέμα χρόνου να γίνει ποδοσφαιριστής της.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας τα έχει βρει με τη Μάλαγα, που επίσης έχει δώσει τα χέρια με τους Καταλανούς και εκτός απροόπτου θα ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μετακίνηση. Λεπτομέρειες για το ποσό που θα κοστίσει η μεταγραφή δεν αναφέρονται, αλλά η Εσπανιόλ είχε δώσει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και θα φροντίσει να περιορίσει την οικονομική ζημιά.

Ο Ρομπέρτο στη μοναδική του σεζόν, όπως φαίνεται, στην Εσπανιόλ, έκανε τέσσερις συμμετοχές στην Primera Division και δύο στο Κύπελλο, ζώντας στη… σκιά του πρώην πορτιέρο των Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Σεβίλλης και Βιγιαρεάλ, Ντιέγο Λόπεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ