aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑς είμαστε Ρεαλ-ιστές (videos)

Ας είμαστε Ρεαλ-ιστές (videos)

Λίγο- πολύ η Ρεάλ Μαδρίτης είχε περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου όταν στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Φουενλαμπράδα είχε επικρατήσει με σκορ 2-0. Ρεαλιστικά, λοιπόν, αν το πάρει κανείς οι άσημοι παίκτες του συλλόγου που ανήκει στην Segunda Division είχαν πάρα πολύ δύσκολο έργο.

Η Βασίλισσα παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο του Σαντιάγκο Μπερναμπέου με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το τιμητικό για εκείνους 2-2 με τους Μαδριλένους, όμως, να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Έστω και έτσι. Έστω και λίγο δύσκολα.

Η αρχή για την Φουενλαμπράδα ήταν κάτι παραπάνω από καλή, αφού στο 25′ το γκολ του Μίγια την έβαλε μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Ζινεντίν Ζιντάν αντέδρασαν με τον Μπόρχα Μαγιοράλ.

Στο 62΄ο Ισπανός φορ έκανε το 1-1 με τον ίδιο στο 70′ να «χτυπάει» εκ νέου και να «γράφει» το 2-1 για τη Ρεάλ που εν τέλει δεν πήρε τη νίκη, μιας και ο Πορτίγια, παραβίασε την εστία του Νάβας, κάνοντας έτσι το 2-2.


Πανηγυρική πρόκριση για τη Λεβάντε, η οποία, παρά το 1-1 που παραχώρησε στην Τζιρόνα στο «Θιουδάδ Ντε Βαλένθια», πήρε το «εισιτήριο», έχοντας ως «καβάτζα» το 2-0 στην έδρα των νεοφώτιστων στην Primera Division. Δεύτερη νίκη για τη Θέλτα, αυτήν τη φορά με 1-0 επί της Ειμπαρ στο «Μπαλαΐδος», έχοντας ήδη το υπέρ της 2-1 εκτός έδρας τον περασμένο μήνα.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ