aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑρτούρ: «Ακούμπησα τον Ινιέστα για να βεβαιωθώ ότι έχει σάρκα και οστά»

Αρτούρ: «Ακούμπησα τον Ινιέστα για να βεβαιωθώ ότι έχει σάρκα και οστά»

Στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη (εκτός Βραζιλίας γενικά), ο Αρτούρ έχει 11 συμμετοχές στην ισπανική Liga, 1 στο Copa del Rey και 5 στο Champions League με την Μπαρτσελόνα.ωΟ 22χρονος Βραζιλιάνος μέσος των «μπλαουγκράνα» περιέγραψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Mundo Deportivo» με γλαφυρότητα τη συνάντηση με τον πρώην παίκτη της ομάδας και ίνδαλμά του, Ινιέστα.

«Ο Ινιέστα είναι το ίνδαλμα της παιδικής μου ηλικίας. Ήταν απίστευτη η στιγμή που τον συνάντησα. Μου σηκώθηκε η τρίχα. Ήταν φανταστική έκπληξη. Τον ακούμπησα για να βεβαιωθώ ότι έχει σάρκα και οστά», υποστήριξε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια μίλησε για τον «κολλητό» του και πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ: «Προσεύχομαι να επιστρέψει ο Νέι. Πιστεύω ότι όσο καλύτερους παίκτες έχει η ομάδα, τόσο το καλύτερο γι’ αυτήν. Είμαι υπέρ της επιστροφής του, αλλά γνωρίζω ότι έχει τη ζωή του κι εκείνος επιλέγει. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος εάν επέστρεφε στην Μπάρτσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ