aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆρσεναλ: Ο ιδρυτής του Spotify ενδιαφέρεται για την αγορά της

Άρσεναλ: Ο ιδρυτής του Spotify ενδιαφέρεται για την αγορά της

Την ώρα που οι οπαδοί της Άρσεναλ διαδήλωναν πιο «ηχηρά» από ποτέ για την αποχώρηση του Σταν Κρένκε από την ιδιοκτησία της ομάδας, ένας υποψήφιος αγοραστής έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του. Ο λόγος για τον δισεκατομμυριούχο Ντάνιελ Εκ, τον ιθύνων νου, ιδρυτή και CEO του Spotify, της Νο1 μουσικής πλατφόρμας streaming στον κόσμο.

Ο Σουηδός μεγαλοεπιχειρηματίας εξέφρασε μέσω twitter τα οπαδικά αισθήματα που τρέφει από μικρός για τους Κανονιέρηδες και δήλωσε πρόθυμος να διεισδύσει στα επενδυτικά τους πράγματα, αν υπάρξει πρόθεση πώλησης από τον Αμερικανό ιδιοκτήτη του κλαμπ. Τις δηλώσεις στήριξε κι ένα ρεπορτάζ της «Telegraph», αλλά προς το παρόν η πλευρά των Κρένκε δείχνει ανένδοτη στο ενδεχόμενο αποχώρησης/πώλησης των μετοχών.

Ποιος είναι ο Ντάνιελ Εκ;
Ο 38χρονος επιχειρηματίας γεννήθηκε στη Στοκχόλμη και η περιουσία του ανέρχεται στα 4,7 δις. ευρώ σύμφωνα με το Forbes. Η φήμη του χτίστηκε εν πολλοίς από το 2006 κι έπειτα, έτος ίδρυσης του Spotify, το οποίο έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο brand-κολοσσό για τη μουσική βιομηχανία, με πάνω από 350 εκατομμύρια συνδρομητές. Το 2017, το περιοδικό «Billboard» τον ονόμασε τον πιο ισχυρό άνθρωπο στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ