aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆρσεναλ και Γιουνάιτεντ κερδίζουν θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ αν διακοπεί η σεζόν!

Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ κερδίζουν θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ αν διακοπεί η σεζόν!

Τρελό σενάριο διαμορφώνει πολύ διαφορετικά τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ από τη φετινή Πρέμιερ, σε περίπτωση που τελικά η πανδημία δεν επιτρέψει την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Αν και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια όλα να κριθούν στο γήπεδο, αν δεν γίνει αυτό, ευνοούνται τρομερά οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Sun είναι εκείνη που τονίζει ότι η UEFA, στην ενημέρωση που παρείχε προς τις 55 Ομοσπονδίες – μέλη της, το μεσημέρι της Τρίτης, ενόψει της πολύ κρίσιμης τηλεδιάσκεψης της προσεχούς Πέμπτης, συζήτησε με την FA για τις θέσεις που θα εξασφαλίσουν παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν, αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση που το χειρότερο σενάριο εφαρμοστεί λόγω του κινδύνου που δεν θα έχει φύγει από τον κορωνοϊό, τότε οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ευνοούνται κι ας βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκτός 4άδας της βαθμολογίας της Λίγκας.

Αυτό, διότι θα ληφθεί υπόψιν το σύστημα υπολογισμού των αγώνων της τελευταίας πενταετίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τις προκρίσεις και τους βαθμούς σε νίκες και ισοπαλίες. Σε αυτό το κομμάτι οι «κανονιέρηδες» μπαίνουν στην 4άδα μαζί με τους «κόκκινους διαβόλους» και τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι!

Βέβαια, ακόμα και σε αυτό υπάρχει μια εκκρεμότητα με την τιμωρία των «πολιτών» που έχουν προσφύγει στο CAS για την ποινή απαγόρευσης συμμετοχής και σε περίπτωση που δεν ανατραπεί, η Τότεναμ θα είναι εκείνη που θα πάρει τη θέση τους…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ