aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ για Ντράξλερ

Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ για Ντράξλερ

Τρεις εκ των κορυφαίων αγγλικών συλλόγων φέρονται, σύμφωνα με αγγλική πηγή, να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού της Βόλφσμπουργκ, Τζούλιαν Ντράξλερ. Πέραν των τριών σωματείων, αναφέρεται και η Γιουβέντους στις ομάδες που θέλουν τον παίκτη.
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γερμανού ποδοσφαιριστή, τόσο στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα των «λύκων», όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας με την Εθνική της χώρας του, είναι λογικό να έχουν προσελκύσει αρκετούς «μνηστήρες» που επιθυμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Ήδη, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έχουν κινηθεί για να φέρουν στο «νησί» τον Ντράξλερ, ενώ και η «γηραία κυρία» γράφεται πως έχει μπει στη λίστα των ενδιαφερομένων.

Η ίδια πηγή, όμως, κάνει λόγο για απροθυμία από πλευράς Βόλφσμπουργκ να διαπραγματευτεί την πώληση του Ντράξλερ, δεδομένου ότι ο παίκτης μόλις πέρυσι το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από τη Σάλκε αντί του ποσού των 36 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε δηλώσεις του για το θέμα αυτό στη γερμανική «Bild», ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Κλάους Άλοφς, τόνισε:

«Πάντοτε λέμε ότι είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Αυτό δε σημαίνει πως κάτι τέτοιο ισχύει για τον Αντρέ (σ.σ. Σίρλε) και το Γιούλιαν. Δεν επιθυμούμε να τους πουλήσουμε, θέλουμε να ξαναπαίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ μαζί τους».

Το συμβόλαιο του Ντράξλερ με την ομάδα της Κάτω Σαξονίας λήγει το καλοκαίρι του 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ