aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Άρρωστη» ανατροπή από τη Μίλαν, έχανε 0-2 και διέλυσε τη Γιουβέντους! (video)

«Άρρωστη» ανατροπή από τη Μίλαν, έχανε 0-2 και διέλυσε τη Γιουβέντους! (video)

Μίλαν από τα… πολύ παλιά! Οι «ροσονέρι» έφεραν… τούμπα τη Γιουβέντους στο Σαν Σίρο με απίστευτη ανατροπή (4-2) και στρογγυλοκάθισαν στην πέμπτη θέση, ενώ η Μεγάλη Κυρία έχασε την ευκαιρία να πάει στο +10 από τη δεύτερη Λάτσιο και να αγκαλιάσει τον τίτλο και με τα… δύο χέρια!

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις και με τις δύο ομάδες να δείχνουν κουρασμένες, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε στο δεύτερο 45λεπτο.

Η Γιουβέντους μπήκε με σπασμένα φρένα και προηγήθηκε στο 47′ με τον Ραμπιό, ενώ στο 53′ ο Ρονάλντο έγραψε το 0-2 εκμεταλλευόμενος το μπέρδεμα στην άμυνα της Μίλαν. Εκεί όμως επαναπαύτηκε και το πλήρωσε.

Ο Ζλάταν ήταν εκείνος που ξεκίνησε την ανατροπή. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι στο χέρι του Μπονούτσι και ο Σουηδός σούπερ σταρ από την άσπρη βούλα πέτυχε το 2-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κεσιέ ισοφάρισε σε 2-2 και πριν καλά-καλά συνέλθει η Γιουβέντους έφαγε… χαστούκι από τον Λεάο που στο 67′ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ρέμπιτς και ολοκλήρωσε την ανατροπή (3-2). Ο εκπληκτικός Ρέμπιτς ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 80′, με τον Κροάτη επιθετικό να νικά με απίστευτο αριστερό σουτ τον Στσέζνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ