aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑρούς-Σιβού: Η νέα τροπή και οι εξηγήσεις

Αρούς-Σιβού: Η νέα τροπή και οι εξηγήσεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά το «ναυάγιο» που προέκυψε στις επαφές του με αγγλική ομάδα, ο Αριέλ Αρούς έριξε γέφυρες επικοινωνίας εκ νέου με την Ανόρθωση.

Ο Ρόνι Λέβι ξέρει πολύ καλά τον Ισραηλινό τερματοφύλακα και πιστεύει στην αξία του, όμως φαίνεται ότι δεν είναι η μόνη περίπτωση που τον απασχολεί. Η διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» προσέγγισε και άλλον τερματοφύλακα τις ημέρες που φάνηκε ότι απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο απόκτησης του Αρούς και περιμένει να δει πώς θα εξελιχθούν οι επαφές που γίνονται.

Εν τω μεταξύ, ο Σιβού επέστρεψε στην Κύπρο και σήμερα θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση, για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την αδικαιολόγητη απουσία του από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Μάλιστα, πρόθεση της διοίκησης είναι να επιβάλει και πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή μιας και θέλει να στείλει τα μηνύματα που πρέπει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ότι δηλαδή δεν θα ανεχθεί παρόμοιες συμπεριφορές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ