aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑρουαμπαρένα: «Το συμβόλαιο μου δίνει κίνητρο»

Αρουαμπαρένα: «Το συμβόλαιο μου δίνει κίνητρο»

Για την παρουσία του στην ΑΕΛ και στην Κύπρο μίλησε στην ισπανική ιστοσελίδα marca.com ο Μίκελ Αρουαμπαρένα. Η εκτίμηση που έχουν στην Ισπανία για τον επιθετικό  είναι μεγάλη λόγω της σπουδαίας καριέρας του στη ιβηρική χώρα.

«Η εμπειρία μου στην Κύπρο πηγαίνει αρκετά καλά. Είναι αλήθεια ότι άργησα να έρθω στην ΑΕΛ, αλλά μου κόστισε περισσότερο το γεγονός πως δεν είχαν καλή σεζόν. Σιγά-σιγά βλέπω θετικά. Η πρόκληση για τον εαυτό μου είναι να φτάσω σε ψηλό επίπεδο γρήγορα», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Κύπρο. Έχω δυο χρόνια συμβόλαιο και αυτό θα μου δώσει κίνητρο. Στην Κύπρο υπάρχουν τέσσερις πολύ καλές ομάδες, αλλά πληγώνουν τα δικά τους παιδιά. Κάθε χρόνο το κυπριακό πρωτάθλημα έχει αρκετούς ξένους ποδοσφαιριστές. Τα στάδια είναι μικρά και παλιά. Είναι εντελώς διαφορετικά από την Ισπανία. Όσον αφορά στα παιχνίδια είναι δυνατά. Παράδειγμα η ΑΕΛ, έχει αρκετούς Ισπανούς. Νομίζω ότι θα είναι μια καλή χρονιά. Είναι από τις ομάδες που μεγαλώνουν».

Και συνεχίζει: «Ο στόχος μου είναι να αποκτήσω αυτοπεποίθηση. Είμαστε 18 νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα και αυτό κοστίζει. Ήρθα σε ένα πιο χαμηλό επίπεδο, αλλά ελπίζω να το απολαύσω. Μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Κύπρο και το ποδόσφαιρο εδώ και γενικά είμαι ενθουσιασμένος».

Καταλήγοντας, ο Ισπανός επιθετικός, επισήμανε: «Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΛ με την εμπειρία μου. Αρχικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ στην ενδεκάδα της ΑΕΛ και με τα τέρματα μου να πάρουμε βαθμούς και να αγωνιστούμε του χρόνου στην Ευρώπη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ