aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆρωμα κορυφής για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Άρωμα κορυφής για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Είναι τόσο χρόνια μαζί στην Ατλέτικο Μαδρίτης που αποτελούν σχεδόν την δεύτερη οικογένεια του. Τους εμπιστεύεται τυφλά και αυτοί όποτε μπορούν καθαρίζουν για πάρτη του. Οι αμυντικοί της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν πήραν υψηλό βαθμό μεσοβδόμαδα στην Βεστφαλία, όμως επανόρθωσαν με την πρώτη ευκαιρία.

Οι «ροχιμπλάνκος» ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-0) και κοιμήθηκαν στην κορυφή της Primera Division στο πιο ισορροπημένο πρωτάθλημα όλων των εποχών.

Ο Ντιέγκο Γκοντίν σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μετά τον Μάρτιο του 2017 και σκόραρε για πρώτη φορά με το πόδι του μετά μετά από 5 χρόνια, κάνοντας το 1-0 (44’) λίγο πριν λήξει ένα μέτριο ημίχρονο για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και πέτυχαν ένα καταπληκτικό γκολ με σουτάρα του Φιλίπε Λουίς (60’, 2-0) με το γήπεδο να γέρνει στην συνέχεια και τον Μογιά να αποσοβεί το τρίτο γκολ σε προσπάθεια του Ντιέγκο Κόστα (67’), με την Ατλέτικο να χάνει ευκαιρίες για ένα ακόμα πιο ευρύ σκορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ