aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑρνούνται τις φήμες για Μουρίνιο

Αρνούνται τις φήμες για Μουρίνιο

H Ίντερ έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια τη συνέχεια του Champions League, ενώ στο πρωτάθλημα έχει μείνει στο -14 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Έτσι, το προηγούμενο διάστημα τα ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι βρισκόταν σε δύσκολη θέση αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Τον ίδιο καιρό ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της Ίντερ μετά τον Ελένιο Ερέρα, ο Ζοσέ Μουρίνιο, απολύθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Δεν ήθελε πολύ για να αρχίσει η φημολογία ότι ο Σπαλέτι θα χάσει τη θέση του και θα την αναλάβει ο Πορτογάλος, ο οποίος θα επέστρεφε σε ένα από τα (λίγα πλέον) μέρη, στα οποία είναι αγαπητός.

Εντούτοις, δεν πρόκειται για τίποτα παραπάνω από σενάρια σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο, στο Sky Sport Italia. «Δεν με εκπλήσσει που με ρωτάτε για τον Μουρίνιο σε μια περίοδο, που τα μέσα ενημέρωσης έχουν ανάγκη να γράψουν κάτι. Εμείς δουλεύουμε με έναν πιο λογικό τρόπο. Έχουν ένα πρότζεκτ, το οποίο έχουμε θέσει σε λειτουργία εδώ κι ενάμιση χρόνο με τον Σπαλέτι και θα συνεχίσουμε μαζί του για πολλά χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ