aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆρνολντ: «Όνειρό μου να γίνω αρχηγός της Λίβερπουλ»

Άρνολντ: «Όνειρό μου να γίνω αρχηγός της Λίβερπουλ»

Να αναλάβει την αρχηγία της Λίβερπουλ έχει ως στόχο ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο οποίος το Σάββατο (2/11) απέναντι στην Άστον Βίλα ετοιμάζεται να φορέσει για 100η φορά τη φανέλα των «κόκκινων».

«Δεν θα ντραπώ να πω ότι αποτελεί ένα όνειρο για μένα. Είτε πραγματοποιηθεί, είτε όχι, δεν εξαρτάται από μένα. Δεν επιλέγω εγώ το ποιος θα είναι ο αρχηγός. Ωστόσο, είναι κάτι που θα ήθελα να συμβεί κάποια στιγμή. Το να είμαι αρχηγός στη Λίβερπουλ είναι κάτι που πάντα ονειρευόμουν και είναι κάτι που μου δίνει κίνητρο», ανέφερε ο 21χρονος δεξιός μπακ σε συνέντευξή του στο «BBC».

Μάλιστα, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομών της Λίβερπουλ, εξήγησε ότι δεν είναι ο τύπος του παίκτη που του αρέσει να αλλάζει συνεχώς ομάδες. Εξάλλου, δεν έχει και λόγο να το κάνει αφού -όπως ο ίδιος τόνισε- ζει το όνειρό του στο κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ.

«Η Λίβερπουλ είναι το σπίτι μου. Πάντα ήμουν ποδοσφαιριστής της. Ποτέ δεν μου άρεσε η ιδέα του να αλλάζω ομάδες. Όσο μεγάλωνα, πάντα το όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ στη Λίβερπουλ. Πλέον, ζω το όνειρό μου», εξήγησε χαρακτηριστικά ο νεαρός άσος των «κόκκινων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ