aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑρνητική εξέλιξη με Σίλβα, και δύο ευχάριστα ενόψει του ντέρμπι

Αρνητική εξέλιξη με Σίλβα, και δύο ευχάριστα ενόψει του ντέρμπι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τις υπηρεσίες ενός βασικότατου της ποδοσφαιριστή θα στερηθεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Και αυτό γιατί ο Ιγκόρ Σίλβα δεν προπονήθηκε σήμερα (1/11) με την υπόλοιπη ομάδα και δεν προλαβαίνει να τεθεί στη διάθεση του Ιραόλα, ενόψει και του αγώνα με την ΑΕΛ στην «Αρένα» αύριο. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έχει αγωνιστεί βασικός στα 14 από τα 15 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα η ΑΕΚ και είναι δίχως αμφιβολία μία μονάδα που έχει δώσει πολλά.

Η επικείμενη απουσία του από τον αγώνα με την ΑΕΛ είναι πλήγμα για την ομάδα της Λάρνακας, όμως ο Ιραόλα δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί και το εκτός έδρας ματς με την Λουντογκόρετς την ερχόμενη Πέμπτη. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Τζοάν Τρουγιόλς. Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής προπονήθηκε κανονικά και έχει τεθεί στη διάθεση του Ιραόλα, έτσι εκτός απροόπτου θα πάρει φανέλα βασικού μιας και έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τολεμές που προπονείται κανονικά χωρίς ενοχλήσεις, ενώ και ο Μοϊσόφ επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς μετά από μέρες. Αυτό σημαίνει ότι η τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αντωνιάδη, Κάσες και Ιγκόρ μειώνοντας έτσι τα προβλήματα. Ένα από τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι κατά πόσο ο Ιραόλα θα προτιμήσει να διατηρήσει και κόντρα στην ΑΕΛ ένα τόσο επιθετικό σχηματισμό και αν θα ρίξει στην ίδια ενδεκάδα Τέτε, Τρισκόφσκι, Γιάννου και Τολεμές. Ίσως να προτιμήσει να βάλει έναν παίκτη στο κέντρο που να έχει περισσότερα τρεξίματα, μιας και η ΑΕΛ έχει καλή άμυνα και δεν είναι εύκολο να τη διασπάσεις. Στόχος για την ΑΕΚ είναι μόνο η νίκη, έτσι ώστε να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ