aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑρνήθηκε να προπονηθεί ο Ντιέγκο Κόστα

Αρνήθηκε να προπονηθεί ο Ντιέγκο Κόστα

Άδοξο φαίνεται πως θα είναι το τέλος του Ντιέγκο Κόστα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ισπανός επιθετικός μετά και την βαριά τιμωρία που δέχτηκε λόγω των υβριστικών του σχολίων προς τον Χιλ Μανθάνο αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα στις εγκαταστάσεις των «ροχιμπλάνκος», καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας φαίνονται έντονα εκνευρισμένοι με την περίπτωσή του.

Όπως όλα δείχνουν, οι σχέσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν είναι και οι καλύτερες, κάτι που αποδείχθηκε με σαφήνεια και από την σημερινή προπόνηση. Συγκεκριμένα, ο Κόστα αρνήθηκε για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους να προπονηθεί με την ομάδα, παρά το γεγονός πως έδωσε κανονικά το «παρών» στο προπονητικό κέντρο των «ροχιμπλάνκος».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της  μαδριλένικης εφημερίδας AS, ο Ισπανός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ούτε κάποιο άλλο θέμα, γεγονός που καθιστά την απόφαση να μην προπονηθεί καθαρά δική του.

Με βάση τα παραπάνω, γίνονται υποθέσεις πως ο… αντιδραστικός Κόστα τα έχει «σπάσει» με τους Μαδριλένους και πλέον οι μέρες του στην ισπανική πρωτεύουσα μοιάζουν μετρημένες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ