aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑρνείται πεισματικά ο Απόλλωνας…

Αρνείται πεισματικά ο Απόλλωνας…

Αρνείται πεισματικά ο Απόλλων να σηκώσει τα χέρια και να παραδοθεί στην υπόθεση τίτλος. Η ομάδα της Λεμεσού κάνει τεράστια προσπάθεια να επιστρέψει δυναμικά στην διεκδίκηση του αρχικού της στόχου και το επιβεβαίωσε μετά και την χθεσινή εμφατική νίκη με 3-1 απέναντι στην ΑΕΚ εκτός έδρας.

Ο Απόλλωνας βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή και χθες χάρις σε ένα σπουδαίο πρώτο μέρος, κλείδωσε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ Αρένα, ενώ έχασε σπουδαίες ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ, τόσο στα τελευταία στάδια του α’ μέρους, όσο και στην επανάληψη. Και ασφαλώς, τέτοιες εμφανίσεις θέλουν να βλέπουν οι φίλοι των κυανόλευκων, οι οποίοι να σημειώσουμε πως μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, οι πλείστοι απαιτούν την παραμονή του Σωφρόνη Αυγουστή στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα μόλις στο 14ο λεπτό ήταν αυτό που λύγισε σε μεγάλο βαθμό την ΑΕΚ και έδωσε «φτερά» στους φιλοξενούμενους. Ο Καταλά έκανε το λάθος στην άμυνα, κέρδισε ο Μπεντόγια και ο Μαγκλίτσα έκανε το 2-0. Ήταν σημαντικό όπως και το τρίτο στη συνέχεια, βάζοντας νωρίς στέρεες βάσεις για τη νίκη.

Όσον αφορά στον MVP, αυτός είναι κατά την άποψή μας ο Άντον Μαγκλίτσα, αν και μπορούσε να κερδίσει αυτό τον τίτλο ο Παπουλής, ή ο Μπεντόγια. Πήρε φανέλα βασικού μετά από ένα μήνα και κατάφερε με την παρουσία του να ξεχωρίσει και να βοηθήσει τα μέγιστα τον Απόλλωνα για να πάρει ένα σπουδαίο διπλό.

Πέτυχε το δεύτερο γκολ και λίγο αργότερα κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων. Σίγουρα θα είναι απώλεια για τον Απόλλωνα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ αφού συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Είχε δύσκολες φάσεις το παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο για τον Νικολαΐδη και τους βοηθούς του. Στο πέναλτι που κέρδισε ο Απόλλωνας υπήρξε τράβηγμα του Ορτίθ στον Μαγκλίτσα. Ο διεθνής διαιτητής πήρε την φάση πάνω του στο γκολ της ΑΕΚ, παρόλο που ο βοηθός Καλησπέρας υπέδειξε τον Τρισκόφσκι σε θέση οφσάιντ. Έκρινε ότι ο Σατσέτι έκανε κίνηση στην μπάλα στο σουτ του Εγγλέζου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ