aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑρνείται να «πεθάνει» η Ατλέτικο! (video)

Αρνείται να «πεθάνει» η Ατλέτικο! (video)

Διατεθειμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες ελπίδες της αναλογούν είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν δύσκολα με 2-0 της Ρόμα χάρις σε γκολ των Γκριεζμάν και Γκαμεϊρό και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης και ενώ απομένει μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη (!) νίκη της ομάδας της Μαδρίτης στο φετινό Champions League.

Από την αρχή του παιχνιδιού η Ατλέτικο ήταν αυτή που έμοιαζε να θέλει περισσότερο τη νίκη και ήταν και αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ στο πρώτο μέρος. Μάλιστα στο 41’ της ακυρώθηκε σωστά τέρμα του Αγκούστου Φερνάντες ο οποίος μπορεί να έστειλε με εκπληκτικό τρόπο τη μπάλα στα δίχτυα ωστόσο για να τα καταφέρει χρειάστηκε να κοντρολάρει τη μπάλα με το χέρι. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στη ανάπαυλα ισόπαλες με 0-0.

Το 2ο μέρος ήταν ματς χωρίς… αύριο για την ομάδα του Σιμεόνε. Για την Ατλέτικο υπήρχε μόνο η νίκη ως αποτέλεσμα καθώς σε διαφορετική περίπτωση, θα αποχαιρετούσε πρόωρα το φετινό Champions League. Όσο περνούσαν τα λεπτά η πίεση όλο και αυξανόταν στο Wanda Metropolitano. Και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Αντοθάν Γκριεζμάν ο οποίος στο 69’ με εντυπωσιακό εναέριο γυριστό έβαλε μπροστά την ομάδα του και έκανε το 1-0.

Το τέρμα αυτό φαίνεται πως έλυσε τα πόδια των γηπεδούχων, καθώς λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 85΄ ο Γκαμεϊρό αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την κάθετη πάσα του Καράσκο και αφού πέρασε τον Άλισον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Ρωμαίων και έκανε την νίκη της «Ατλέτι» γαλλική… υπόθεση. Ενδιάμεσα στο 83’ ο Πέρες είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μετά από τα σημερινά αποτελέσματα η Ατλέτικο για να προκριθεί στην επόμενη φάση χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη δική της στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι και παράλληλα να μην νικήσει η Ρόμα την Καραμπάγκ στο «Ολίμπικο». Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα συνεχίσει την φετινή της πορεία στο Europa League.



Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Καραμπάγκ – Τσέλσι 0-4 (21’ Αζάρ πέν., 36’, 85’ Γουίλιαν, 73’ Φάμπρεγκας πέν.)

Ατλέτικο – Ρόμα 2-0 (Γκριεζμάν 69′, Γκαμεϊρό 85′)

Η βαθμολογία στον 6ο όμιλο

Τσέλσι 15:7 10

Ρόμα 8:4 8

Ατλέτικο Μαδρίτης 4:3 6

Καραμπάγκ 2:13 2

Η επόμενη αγωνιστική:

Τσέλσι-Ατλέτικο Μάδριτης

Ρόμα-Καραμπάγκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ