aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑρνείται να… παραδοθεί ο Γκουαρντιόλα

Αρνείται να… παραδοθεί ο Γκουαρντιόλα

Κάθε άλλο παρά… τελειωμένη υπόθεση θεωρεί τη μάχη για τον τίτλο ο Πεπ Γκουαρντιόλα!

Μπορεί αυτή τη στιγμή να απέχει 10 πόντους- με παιχνίδι λιγότερο- από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, όμως αυτό δεν του απαγορεύει να πιστεύει στην αλλαγή της τελικής κατάταξης.

Οι δύο συνεχόμενες ήττες από Κρίσταλ Πάλας και Λέστερ, εκτός του ότι έδωσαν την ευκαιρία στη Λίβερπουλ να ξεφύγει, έφεραν και προβληματισμό στους «πολίτες».

«Οι περισσότεροι πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ την τελευταία 20ετία έπαιρναν τον τίτλο με λιγότερους βαθμούς. Τα πάμε αρκετά καλά. Ήρθαν όμως τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και προέκυψαν δύο ομάδες καλύτερες από εμάς αυτόν τον μήνα», τόνισε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός και συνέχισε: 

«Τι μπορούμε να πούμε όταν η Λίβερπουλ κρατά σε εννέα ματς απαραβίαστη την εστία της και ταυτόχρονα σκοράρει πολύ; Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να συγκριθούμε μαζί της. Πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και το ματς με τη Σαουθάμπτον. Πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, να νικήσουμε και όταν γίνει αυτό θα επανέλθουμε στα… κανονικά μας».

Στην ερώτηση που του έγινε, για το εάν θα έπρεπε να αναπροσαρμόσει κάπως τα πλάνα του και τον τρόπο που προσεγγίζει τα παιχνίδια, ο Πεπ ήταν προετοιμασμένος: «Ωχ, την περίμενα αυτή την ερώτηση. Την περίμενα βέβαια αργότερα. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν έγινε τον πρώτο μου χρόνο εδώ, δεν θα γίνει και τώρα. Γιατί να το κάνω; Επειδή έχασα δύο παιχνίδια; Σε καμία περίπτωση. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ