aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑρνείται να χάσει το στοίχημα ο Παντελή

Αρνείται να χάσει το στοίχημα ο Παντελή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δέκα ολόκληρους βαθμούς πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Ανόρθωση, η οποία δεν μπόρεσε να βελτιωθεί στο ντεμπούτο του Γιούργκεν Στρέπελ. Το στραβοπάτημα από την ΕΝΠ (1-1) έχει θορυβήσει ακόμη περισσότερο την τεχνική ηγεσία, η οποία κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να προλάβει ακόμη χειρότερες καταστάσεις. Ο κόσμος «βράζει» με τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου, γι’ αυτό και ο Ανδρέας Παντελή επισκέφθηκε χθες το «Αντώνης Καράς», μιλώντας στους ποδοσφαιριστές σε έντονο ύφος θέλοντας να τους αφυπνίσει.

Άλλωστε, οι ίδιοι έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση και θα πρέπει να αντιληφθούν ότι πρέπει να ανεβάσουν ρυθμό και να δείξουν μεγαλύτερο επαγγελματισμό και ζήλο. Το κλίμα είναι βαρύ, η τεχνική ηγεσία ψάχνει να βρει το λάθος και η διοίκηση με τον κόσμο περιμένουν να δουν μία διαφορετική Ανόρθωση. Μια ομάδα που θα δίνει ελπίδα στον κόσμο για καλύτερες ημέρες και όχι να ψάχνουν τη χαμένη τους περηφάνια. Ο Παντελή σε χθεσινές του δηλώσεις έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: «Να είναι περήφανοι που είναι Ανορθωσιάτες. Θα ανακάμψουμε και θα είναι ξανά περήφανοι».

Διαβάστε επίσης: «Ο Αντρέας Παντελή κτυπήθηκε… ούτε απλήρωτοι, ούτε αγύμναστοι»

Με τους ποδοσφαιριστές είχε χθες συζήτηση και ο Γιούργκεν Στρέπελ, ο οποίος σίγουρα περιμένει πολύ περισσότερα στη συνέχεια και το ξεκαθάρισε σε όλους. Στον Παντελή ασκείται έντονη κριτική από μερίδα φίλων της ομάδας για τις μετεγγραφές και γενικά για την κατρακύλα του συλλόγου. Ο ίδιος όμως δεν το βάζει κάτω: «Δεν εγκαταλείπω το καράβι ποτέ! Δύσκολα χάνω στοιχήματα. Αυτή η ομάδα θα πετύχει. Αυτό που κάνουμε τα τελευταία χρόνια στην Ανόρθωση είναι να αλληλοκατηγορούμαστε. Εγώ ήρθα για να φέρω ομοψυχία. Θέλουμε χρόνο να χτιστεί μια καλή και ισχυρή ομάδα, όπως ήταν και πρέπει να είναι η Ανόρθωση».

Από εκεί και πέρα, πολλά λέχθηκαν για τη φάση της ισοφάρισης των κυανόλευκων απέναντι στους βυσσινί, επειδή δεν τηρήθηκε το fair play. Από πλευράς ΕΝΠ σχολίασαν ότι ο Παντελή προσπάθησε να χειροδικήσει προς φίλους της ομάδας όταν δέχθηκε λεκτική επίθεση. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ανέφερε για το περιστατικό: «Λυπάμαι για την αλλαγή στάσης που έχουν οι άνθρωποι της Ένωσης, οι οποίοι ήταν στα επίσημα θεωρεία. Ήταν οι ίδιοι που συμπεριφέρθηκαν σωστά λέγοντας στους οπαδούς τους να αποχωρήσουν από τον χώρο όταν έγιναν αυτά που έγιναν». Η διοίκηση εξετάζει όσα έγιναν στο «Τάσος Μάρκου» και δεν αποκλείεται να πάρει αποφάσεις. Εν τω μεταξύ, γίνεται προσπάθεια από πλευράς διοίκησης να βρεθούν τρόποι να γίνει άρση του μέτρου της κάρτας φιλάθλου, με στόχο την αύξηση προσέλευσης του κόσμου στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ