aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑρμενία-Ρουμανία 3-2: Ανατροπή με τον Αμπαρτζουμίαν σε όλο το 90λεπτο

Αρμενία-Ρουμανία 3-2: Ανατροπή με τον Αμπαρτζουμίαν σε όλο το 90λεπτο

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Αρμενία κόντρα στη Ρουμανία για τη 3η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχοντας τον Χοβχανές Αμπαρτζουμιάν της Ανόρθωσης βασικό και αναντικατάστατο στο 90λεπτο. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν ανατροπή στην ανατροπή και έφτασαν τους εννέα πόντους κάνοντας το τρία στα τρία. Στο τέλος, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, οι νικητές πανηγύρισαν έντονα στα αποδυτήρια.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 56ο λεπτό, με ένα σουτ του Σεραπετσιάν, ο οποίος έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής. Η μπάλα κόντραρε, αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της Ρουμανίας και κατέληξε στα δίχτυα.

Η Ρουμανία έφτασε στην ισοφάριση στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μπάνκου σούταρε μέσα από την περιοχή και έπειτα από κόντρα, ο Τσικαλντάου έστειλε την μπάλα από κοντά στην εστία για το 1-1.

Ο Τσικαλντάου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 72ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μπάνκου. Στο 78′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Πούσκας, ο οποίος διεκδίκησε επικίνδυνα την μπάλα.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, καθώς στο 86ο λεπτό έφεραν το ματς στα ίσα με τον Χαρογκιάν, μετά από ασίστ του Μπαρσεγκιάν. Στο 89ο λεπτό ήταν σειρά του Μπαρσεγκιάν να σκοράρει και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το παιχνίδι τούμπα γράφοντας το τελικό 3-2. Το πέναλτι κέρδισε ο Σπερτσιάν και οι αντιδράσεις από την πλευρά των φιλοξενούμενων ήταν αρκετές.

ΑΡΜΕΝΙΑ: Γιουρτσένκο, Χοβανισιάν, Κάλισιρ, Χαρογιάν, Aμπαρντζουμιάν, Μπαϊραμιάν, Μουραντιάν (46′ Σπερτσιάν), Γκριγκοριάν, Μπαρσεγιάν (90′ Ουντό), Μπαλεκιάν (46′ Ανταμιάν), Καραπετιάν (46′ Σαγκογιάν)

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Νιτά, Μόγκος, Κίρικες, Τόσκα, Μπάνκου, Στάντσιου (73′ Τανάσε), Μαρίν, Μαν (81′ Μιχαϊλα), Τσικαλντάου (81′ Κρέτου), Μαξίμ (73′ Κεσέρου), Πούσκας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ