aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αρκετές ομάδες μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ έχουν παρακολουθήσει τον Χάμπο»

«Αρκετές ομάδες μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ έχουν παρακολουθήσει τον Χάμπο»

Δηλώσεις του Χάμπου Κυριάκου, αλλά και του μάνατζέρ του Πέτρου Κονναφή φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα metrosport.gr.

To σχετικό δημοσίευμα: «Ο 22χρονος Κύπριος αμυντικός μέσος Χαράλαμπος Κυριάκου («Χάμπος» είναι το nick name του) βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τον ΠΑΟΚ καθώς στο πρόσφατο παρελθόν, εκπρόσωπος του Δικεφάλου βρέθηκε στην Κύπρο, είδε τον παίκτη αγωνιζόμενο και συγκέντρωσε τα πρώτα στοιχεία για την αξία του. Όπως αναφέρουν Κυπριακά μέσα ενημέρωσης, εκτός από τον ΠΑΟΚ, τον Κυριάκου παρακολουθούν η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, η Πάρμα και άλλες ομάδες.

Ο Χαράλαμπος Κυριάκου όταν ρωτήθηκε χθές από την «Μ» για το αν έχει δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ απάντησε σιβυλλικά: «Δεν θέλω να πω το παραμικρό, ο μάνατζέρ μου ξέρει αν υπάρχει θέμα ή όχι, έχω συμβόλαιο με τον Απόλλωνα για άλλα δύο χρόνια». Ο ατζέντης του παίκτη, Πέτρος Κοναφής αρκέστηκε να αναφέρει: «Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από καμία ομάδα, αυτή την στιγμή, ωστόσο γνωρίζω πως αρκετές ομάδες μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ έχουν παρακολουθήσει σε προηγούμενα παιχνίδια τον Χαράλαμπο. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο αυτή την στιγμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ