aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑρκετές επιλογές για τον «κόφτη»

Αρκετές επιλογές για τον «κόφτη»

Ακόμη και αν δεν χωρέσουν μαζί στην ενδεκάδα ο Ντα Σίλβα και ο Μαρτίνες, και ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει να παρατάξει την ομάδα του με δεύτερο ανασταλτικό, πέραν του Σατσέτι, έχει τις λύσεις. Ο Σπόλιαριτς, ο Άλεφ και ο Ρέινολντς έχουν την ποιότητα να πάρουν τη θέση, ενώ πολύ σύντομα θα είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεσή του και ο Μακρίδης.

Ο τελευταίος, είναι σχεδόν έτοιμος, όμως θα δοκιμάσει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων για ακόμη λίγο μέχρι να βρει τον καλό εαυτό του. Οι επιλογές υπάρχουν και στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό το Σάββατο, θα φανεί με ποιους θα αρχίσει ο τεχνικός των κυανόλευκων. Όλα είναι ανοικτά, αλλά το σίγουρο είναι πως έχει αρκετές επιλογές για να καλύψει όπως θέλει τις ανάγκες της ομάδας του.

Τέλος, ο Άλεφ Ντος Σάντος, είχε αφήσει καλές εντυπώσεις, όταν πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του Απόλλωνα. Τραυματίστηκε και έμεινε έξω στη συνέχεια, όμως υπάρχει η αισιοδοξία, πως πάει καλύτερα και στο ματς με τον Ολυμπιακό ίσως είναι στην αποστολή. Ακολουθεί έντονο πρόγραμμα προπόνησης και δεν έχει ενοχλήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ