aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑριάδνη: «Καμία ανησυχία για το εμπάργκο»

Αριάδνη: «Καμία ανησυχία για το εμπάργκο»

Καλεσμένη στον Active 107.4 & 102.5 και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» ήταν εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, η οποία μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Λεμεσού.

Για τον Γερολέμου και τον Αντωνίου: «Έχει γίνει αρκετή συζήτηση σε αυτό το κομμάτι. Είναι και οι δύο παιδιά δικά μας, καταθέσαμε την καλύτερη δυνατή προσφορά, θέλαμε να βρεθεί η λύση και είμαστε κοντά σε συμφωνία. Θα σας ενημερώσουμε όταν θα προκύψει οριστική κατάληξη και επέκταση της συνεργασίας. Δεν  μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες».

Για τους παίκτες δεν ήρθαν ακόμη στην Κύπρο: «Από τη δική μας τη μεριά εξασφαλίσαμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για τους ποδοσφαιριστές μας στο εξωτερικό. Είμαστε σε αναμονή ώστε να επιστρέψουν όλοι μέχρι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Για τους Γκαθτανιάγα και Τόρες: «Δεν θέλω να επεκταθώ, οι περισσότεροι έχουν συμφωνήσει στην ομάδα».

Για το εμπάργκο μετεγγραφών που επιβλήθηκε στην ΑΕΛ: «Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, γίνονται κάποιες ενέργειες και όταν θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, θα ενταχθούν οι ποδοσφαιριστές κανονικά στην ομάδα. Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις και θα λήξει πολύ σύντομα».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Θα γίνει στο Πελέντρι στις 27 Ιουλίου, προγραμματίζονται οκτώ φιλικά και θα προκύψει ανακοίνωση σε μεταγενέστερο στάδιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ