aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑριάδνη: Η ευεργετική ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα και η Ομόνοια

Αριάδνη: Η ευεργετική ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα και η Ομόνοια

Ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα στην έως τώρα πορεία του πρωταθλήματος χαρακτήρισε η Αριάδνη Γενεθλείου την παρουσία των γαλαζοκιτρίνων στη νίκη επί της Πάφος FC με 2-0 το βράδυ της Δευτέρας. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ στάθηκε στην υποστήριξη και την ενέργεια του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι που ακολουθεί με την Ομόνοια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη νίκη επίς της Πάφος FC και τη δεύτερη σερί νίκη: «Θέλαμε να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά και το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Θέλαμε να δείξουμε ότι η ομάδα έχει ποιότητα. Ξέραμε από την αρχή τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Θεωρούμε ότι ήταν από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Δείχνει ότι έχει δέσει η ομάδα. Η ήττα με τη Νέα Σαλαμίνα, ήταν καθοριστική, μας έκανε καλό. Είδαμε αρκετά καλά στοιχεία».

Πώς είδατε την παρουσία του κόσμου; «Μας χαροποιεί πάρα πολύ. Είδαμε τον κόσμο να έχει θετική ενέργεια στις κερκίδες. Είχαμε και περισσότερο κόσμο αυτή τη φορά. Ήταν και η παρουσία των οργανωμένων, έξω από το Τσίρειο πριν τον αγώνα. Ο κόσμος δείχνει τη στήριξη του στην ομάδα και είναι στοιχεία που κρατάμε».

Για τη συνέχεια και το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ομόνοια; «Υπάρχει αποθεραπεία σήμερα και από αύριο μπαίνουμε σε ρυθμούς Ομόνοιας. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ντέρμπι. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε και τις απουσίες που έχουμε. Φυσικά αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ποια τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είχαμε έξι απουσίες χθες. Θα έχουμε την επιστροφή του Γουίλερ με την Ομόνοια. Θα περιμένουμε τις ιατρικές εξετάσεις του Τόρες και μετά θα ξέρουμε αν θα υπολογίζεται από τον προπονητή ή όχι. Ενδεχομένως να επιστρέψει και ο Μεντόγεβιτς. Σίγουρα θα είναι εκτός Αντάμοβιτς, Ντόσα και πολύ πιθανόν και ο Γκοντάλ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ