aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑργεντινή: Τερματοφύλακας κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα μετά από άσεμνες χειρονομίες στην εξέδρα (vid)

Αργεντινή: Τερματοφύλακας κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα μετά από άσεμνες χειρονομίες στην εξέδρα (vid)

Με… φασαρίες ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Πλατένσε κόντρα στη Ρασίνγκ Κλαμπ για την Primera Division στην Αργεντινή. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίποντο με 1-0 χάρη σε γκολ του Μαξιμιλιάνο Ρομέρο, αυτός όμως που αποτέλεσε κεντρικό πρόσωπο ήταν ο τερματοφύλακάς της, Γκαμπριέλ Αρίας. Όχι γιατί κράτησε το μηδέν στην εστία, αλλά γιατί μετά το τελευταίο σφύριγμα πρωταγωνίστησε σε κόντρα με τους οπαδούς των γηπεδούχων. Επεισόδιο που τον έστειλε στο… αστυνομικό τμήμα!

Ο Αρίας έσπευσε μόλις τελείωσε το ματς μπροστά στην εξέδρα των οργανωμένων της Πλατένσε και απάντησε στις προκλήσεις με άσεμνες χειρονομίες. Αποτέλεσμα ήταν να αποβληθεί μαζί με τον συμπαίκτη του, Εουχένιο Μένα και να ακούσει δεκάδες ακόμα υβριστικά συνθήματα, με τους οπαδούς της γηπεδούχου να τον αποκαλούν υποτιμητικά Χιλιανό, λόγω του ότι γεννήθηκε στην Αργεντινή αλλά επέλεξε να αγωνιστεί με την εθνική Χιλής.

Το αποκορύφωμα στην περιπέτεια του Αρίας, πάντως, ήταν ότι μετά το παιχνίδι κλήθηκε να απολογηθεί ενώπιον των Αρχών για την προκλητική του ενέργεια, με την οποία τον κατηγόρησαν πως υποκίνησε βία.

Ο ίδιος ο Αρίας, πάντως, έδωσε την εξήγησή του για το περιστατικό και παραδέχθηκε πως από μεριάς του ξεπέρασε τα όρια:

«Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι σε αυτή την κοινωνία κάποιοι κάνουν τον κόπο να ψάξουν τα ονόματα των συγγενών ενός παίκτη και να τον προσβάλουν για σχεδόν 100 λεπτά.

Τα όρια ξεπεράστηκαν, δεν το πίστευα, εξερράγη εναντίον αυτών των τεσσάρων τύπων. Ζητώ συγγνώμη από τους συναδέλφους μου και τους ανθρώπους της Πλατένσε, αυτό ήταν για όσους προσέβαλαν συνεχώς την οικογένειά μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ