aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αρέσει στην Ανόρθωση ο Ρισβάνης»

«Αρέσει στην Ανόρθωση ο Ρισβάνης»

O Ιανουάριος πλησιάζει και τα μετεγγραφικά σενάρια αρχίζουν να πυκώνουν μέρα με τη μέρα. Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η ελλαδική ιστοσελίδα sportime.gr η Ανόρθωση έβαλε στο στόχαστρο τον Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό Σπύρο Ρισβάνη.

Ο 26χρονος στόπερ πολύ πιθανόν να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο μετά από 3,5 χρόνιια και σύμφωνα με τον εν λόγω ρεπορτάζ ο ποδοσφαιριστής είναι στη μετεγγραφική λίστα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Με βάση τα όσα σημειώνουν στην Ελλάδα το συμβόλαιο του Ρισβάνη ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και στην ομάδα του Περιστερίου αν και δεν επιθυμούν να τον χάσουν μεσούσης της περιόδου θα το σκεφτούν εάν κατατεθεί επίσημη πρόταση, καθώς πιθανόν να τον χάσουν τζάμπα το ερχόμενο Καλοκαίρι.

O Ρισβάνης είναι βασικότατο στέλεχος στον Ατρόμητο από το 2017 με πάνω από 25 συμμετοχές τη σεζόν. Η ελλαδική αγορά είναι από αυτές που συχνά επιλέγει ο Τιμούρ Κετσπάγια για ενίσχυση (βλέπε Γκαλίτσιο, Καλτσά και Μανιά) και μένει να διαφανεί κατά πόσο το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Ελλαδίτη θα επιβεβαιωθεί με επίσημο πρόταση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα 

«Ο Ατρόμητος τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2017. Μετά από 3,5 χρόνια ο κύκλος του στο Περιστέρι δεν αποκλείεται να κλείσει. Ο Σπύρος Ρισβάνης νιώθει ότι ήρθε η στιγμή για το κάτι παραπάνω.

Το εξωτερικό για εκείνον είναι δέλεαρ και φαίνεται ότι υπάρχει και ένας ενδιαφερόμενος. Η Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια τον Ιανουάριο θα κινηθεί για στόπερ. Στη λίστα της βρίσκεται και ο 26χρονος. Ο Ατρόμητος δεν θα ήθελε στη μέση της χρονιάς να χάσει έναν από τους ποδοσφαιριστές του που παίζουν σταθερά, αλλά δεδομένου ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά το να κάνουν οι Κύπριοι την κίνησή τους. Προς το παρόν απλώς έχουν βάλει κάτω τη λίστα με τους στόπερ που τους ενδιαφέρουν και τίποτα περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ