aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆρεσε ο τρόπος που παρατάχθηκε, κέρδισε δύο «φρέσκους»

Άρεσε ο τρόπος που παρατάχθηκε, κέρδισε δύο «φρέσκους»

Ο Απόλλων παρατάχθηκε με 3-5-2 στο «Αμμόχωστος» και πήρε άριστα προχθές, φεύγοντας με το 3-0 επί της Νέας Σαλαμίνας. Υπήρξαν φάσεις και από πλευράς των αντιπάλων, όμως ο τρόπος ανάπτυξης των κυανολεύκων άρεσε. Πέρα από τον Άντον Μάγκλιστα, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, πολύ καλός ήταν πάλι ο Μπρου, ο Ρομπέρζ σταθερός, όπως και ο Χ. Κυριάκου, ενώ ο Παπουλής «πατάει» πλέον καλύτερα.

Η χρησιμοποίηση του Ουεαντραόγκο και του Κερμπρ, δείχνει πως ο Απόλλων κερδίζει δύο φρέσκους ποδοσφαιριστές, ενώ και ο Ντανίλο Σπόλιαριτς είναι σε θέση να δώσει πολλές βοήθειες. Οι αρετές της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή ξεδιπλώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και φτάνοντας νωρίς σε προβάδισμα δύο τερμάτων, δεν είχε πρόβλημα να διαχειριστεί όπως ήθελε τον αγώνα. Οι δύο κολλητές ισοπαλίες με την ΑΕΚ (3-3) και την Πάφος FC (1-1) έβαλαν κάποια δικαιολογημένη πίεση, όμως η αποφασιστικότητα των κυανολεύκων έφερε την πρώτη νίκη εντός του 2019.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ