aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑρχίζει το ξεσκαρτάρισμα

Αρχίζει το ξεσκαρτάρισμα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μήνας αξιολόγησης του έμψυχου δυναμικού της Νέας Σαλαμίνας θα είναι ο Νοέμβριος. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης (φωτό) βρίσκεται σχεδόν τρεις εβδομάδες στον πάγκο της, ωστόσο χρειάζεται ακόμη χρόνο για να γνωρίσει πολύ καλύτερα τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται υπό τις οδηγίες του.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα ενημερώσει τη διοίκηση για τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, καθώς και ποιοι ποδοσφαιριστές θα κληθούν για να λύσουν το συμβόλαιό τους και να αποχωρήσουν. Αναλόγως θα αποφασιστεί ο αριθμός των παικτών που θα αποκτηθούν.

Σημαντικό τεστ για όσους αγωνιστούν, θα είναι και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» (16:00). Στη διάθεση του Πουρσαϊτίδη θα είναι ο Έλιο Ρόκε, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Από εκεί και πέρα, ο Νταβίντε Γκράσι αναμένεται αύριο από την Ιταλία για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμού του. Όσο για τον Κωνσταντίνο Μιντίκκη, είναι πολύ καλύτερα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ