aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆρχισε το «σκανάρισμα» του Άρη

Άρχισε το «σκανάρισμα» του Άρη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από τη στιγμή που γνωρίζουν τον πρώτο αντίπαλο στο Γιουρόπα Λιγκ, στην ΑΕΛ άρχισαν να καταστρώνουν τα σχέδιά τους. Ήδη στη Θεσσαλονίκη άρχισαν να μετρούν αντίστροφα και οι συνάδελφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του Άρη, μελετώντας το παιχνίδι της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ. Γίνεται ανάλυση της ΑΕΛ από την τεχνική ηγεσία του Άρη, ενώ είναι σίγουρο πως το ίδιο κάνει και ο προπονητής της ομάδας της Λεμεσού.

Η προετοιμασία των κυπελλούχων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα με τις εργομετρικές εξετάσεις, ενώ στις 7 Ιουλίου η αποστολή θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία. Από εκεί υπάρχουν σκέψεις να μεταβούν απευθείας για τη Θεσσαλονίκη, δύο μέρες πριν από τον πρώτο αγώνα (25/7) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η προσοχή πιο πολύ είναι στις προσθήκες, οι οποίες δεν θα ξεπερνούν τις τέσσερις. Έχει ήδη ανακοινωθεί ο Ιβάν Κάρλος, είναι όμως απαραίτητες οι κινήσεις για την ενίσχυση των επιλογών στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή. Παράλληλα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει έγκαιρα και το θέμα με τους Ανδρέα Μακρή και Μηνά Αντωνίου. Αν οι δύο τελευταίοι ενταχθούν στο δυναμικό της ΑΕΛ, τότε θα παρουσιαστεί αρκετά ενισχυμένη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ