aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆρχισε να δείχνει τα «δόντια» του ο Μανουέλ Τόρες!

Άρχισε να δείχνει τα «δόντια» του ο Μανουέλ Τόρες!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Είναι ακόμα η αρχή και δεν θα πούμε πολλά, απλά θα σας προκαλέσουμε να κρατήσετε το όνομα και να τον παρακολουθείτε στενά…

Ονομάζεται Μανουέλ Τόρες… αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός, ανήκει στην ΑΕΛ, είναι Ισπανός και σε καλή ηλικία αφού είναι στα 27 του χρόνια. Έχει παραστάσεις από την Β’ Κατηγορία της Γερμανίας με τα στοιχεία που τον συνοδεύουν να είναι εξαιρετικά.

Μας συστήθηκε στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος, ήταν όμως βαρύς και χωρίς αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, φέτος όμως που έκανε κανονικά προετοιμασία δείχνει από το ξεκίνημα την κλάση του.

Παίκτες ψηλού επιπέδου, εκρηκτικός, ταχύς με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και που μέχρι στιγμής μετρά 3 συμμετοχές και 1 γκολ το οποίο πέτυχε κόντρα στην Δόξα. Έκανε σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση και ήταν ιδιαίτερα κινητικός ταλαιπώρησε αρκετές φορές την αμυντική γραμμή της «Κυρίας» με τις εμπνεύσεις του, ενώ αναδείχθηκε ως ο MVP του αγώνα.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και αν συνεχίσει τις ψηλές πτήσεις αρκετές θα είναι οι ομάδες του νησιού και κυρίως της 6άδας που θα τον προσεγγίσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ