aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆρχισαν τη δουλειά ενόψει του Άρη

Άρχισαν τη δουλειά ενόψει του Άρη

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι ξεκίνησαν δουλειά ενόψει και του αγώνα με τον Άρη στη Λεμεσό. Η προπόνηση ήταν απογευματινή και όπως είναι γνωστό απουσιάζουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν μέχρι την Πέμπτη.

Πέρα από τον Τρουγιόλς, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα και ο Ιδιάκεθ καλείται να παρατάξει την ομάδα του με τέτοιο τρόπο ώστε να έλθουν οι τρεις βαθμοί που θα φέρουν χαμόγελα. Τα εισιτήρια του αγώνα το πιθανότερο είναι πως θα κυκλοφορήσουν αύριο.

Σε μία άλλη εξέλιξη, πραγματοποιήθηκε χθες η ενοποιημένη Ημερίδα Ποδοσφαίρου και έλαβαν μέρος αιτούντες πολιτικού ασύλου που διαμένουν στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας, όπως και αθλητές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών. Εκ μέρους της ΑΕΚ παρευρέθηκε ο βοηθός προπονητής Ηλίας Χαραλάμπους και οι ποδοσφαιριστές Έλβιρ Μαλόκου, Βλάδιμιρ Μπόλιεβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ