aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆρχισαν οι επαφές με Αρούς, ενίσχυση και από Ελλάδα

Άρχισαν οι επαφές με Αρούς, ενίσχυση και από Ελλάδα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα στον Απόλλωνα. Έχουν αναγνωρίσει τα λάθη και τις παραλείψεις τους στη σεζόν που αποχαιρετούμε και υποστηρίζουν ότι θα φροντίσουν να μην τα επαναλάβουν. Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης έχει πιάσει ήδη δουλειά και θα συνεργαστεί τόσο με τον Σωφρόνη Αυγουστή όσο και τον Πέτρο Κονναφή για την αναδιοργάνωση της ομάδας. Κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον Απόλλωνα, ενόψει της νέας περιόδου φαίνεται πως έχουν προχωρήσει. Ο Αριέλ Αρούς είναι ένας από αυτούς που έχουν συζητήσει με τον Πέτρο Κονναφή και σύντομα ίσως ξεκαθαρίσει το θέμα του.

Η προσοχή είναι στραμμένη και στην Ελλάδα, αφού και από εκεί φαίνεται πως θα γίνουν αγορές ποδοσφαιριστών. Οι ανακοινώσεις για τις προσθαφαιρέσεις θα είναι πολλές και αναμένονται μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Αυτές θα αφορούν όλες τις γραμμές. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αποδεσμεύσεις που αγγίζουν και ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαια και για τη νέα περίοδο. Όλες οι κινήσεις θα γίνουν πολύ προσεκτικά, γιατί αναγνωρίζουν πως εμπεριέχει και ρίσκο η ολοκληρωτική αναδόμηση της ομάδας. Θα προχωρήσουν σε αλλαγές που είναι απαραίτητες και αφορούν σημαντικές θέσεις.

Το σημαντικότερο πρόβλημα στον Απόλλωνα αφορά στην ηλικία των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού είχαν την πιο γερασμένη ομάδα στην Ευρώπη, γι’ αυτό και ο στόχος είναι να προχωρήσουν στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, των οποίων η ηλικία θα κυμαίνεται από τα 24 μέχρι τα 26. Αρκετοί από το υφιστάμενο ρόστερ έδωσαν όσα είχαν να δώσουν και δεν περιμένουν κάτι παραπάνω από αυτούς τη σεζόν που ακολουθεί. Αλλά και αν ακόμη ορισμένοι συνεχίσουν, επιβάλλεται να έχουν ικανούς και ισάξιους αντικαταστάτες. Ήταν κάτι που δεν το είχε την τρέχουσα περίοδο ο Απόλλων. Για παράδειγμα ο Πέδρο στη δεξιά πλευρά της άμυνας έμεινε μόνος και αβοήθητος, ενώ απέναντι ο Βασιλείου τράβηξε όλο το κουπί.

Στην άμυνα καλύφθηκε η απουσία του Γιούστε, με τη μετακίνηση του Κυριάκου, όμως με αυτή την κίνηση αποδυναμώθηκε η μεσαία γραμμή. Τα ίδια ισχύουν για τον Σατσέτι, που ήταν η μοναδική αξιόπιστη επιλογή στον ανασταλτικό άξονα. Σε αυτά προσθέστε και την έλλειψη ανταγωνισμού στον άσσο. Ο Βάλε δεν είχε πίεση και σε πολλά παιχνίδια τα λάθη του κόστισαν στην ομάδα. Όλα αυτά είναι σε γνώση των ανθρώπων που θα χειριστούν τις τύχες του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ