aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑρχή με διπλό για Λίβερπουλ, περίπατος για Αταλάντα (vid)

Αρχή με διπλό για Λίβερπουλ, περίπατος για Αταλάντα (vid)

Με τη Λίβερπουλ να παίρνει την εκτός έδρας νίκη (0-1) επί του Άγιαξ και την Αταλάντα να κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μίντιλαντ (0-4) ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του 4ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λίβερπουλ πήγε στο Άμστερνταμ με σκοπό το «διπλό» απέναντι στον σκληροτράχυλο και πάντα υπολογίσιμο Άγιαξ και τα κατάφερε. Ένα αυτογκόλ στο 35’ ήταν και αυτό που έκρινε το ματς για το 0-1 υπέρ των «κόκκινων». Ο Ταλιαφίκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, έπειτα από ωραία ενέργεια του Μανέ και σουτ που κόντραρε στα πόδια του Αργετινού και μπήκε γκολ. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Ολλανδία.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Αταλάντα είχε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την πρωτάρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, Μίντιλαντ. Ο Ζαπάτα στο 26’ σκόραρε για το 0-1, ενώ 10 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκόμεζ να βρει δίχτυα για το 0-2. Στο 42’ ο Μουριέλ σκόραρε ξανά για την ιταλική ομάδα, για το 0-3, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι και το φινάλε του ημιχρόνου.

Λίγο πριν από το τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 89’ ο Μίραντσουκ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 0-4.


Τα αποτελέσματα

Άγιαξ – Λίβερπουλ 0-1
Μίντιλαντ – Αταλάντα 0-3

Επόμενη αγωνιστική (2η – 27/10)

Αταλάντα – Άγιαξ
Λίβερπουλ – Μίντιλαντ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ