aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποστολή - καμικάζι στο ΓΣΠ!

Αποστολή – καμικάζι στο ΓΣΠ!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πανέτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη και να επιστρέψει στις επιτυχίες παρουσιάζεται η Ανόρθωση. Μετά την απρόσμενη απώλεια βαθμών στο εντός έδρας ματς με την Πάφος FC, οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι θέλουν άμεση επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το έργο τους απέναντι στην Ομόνοια φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, όμως υπάρχει αισιοδοξία αλλά και πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν ώστε να διατηρηθούν για άλλη μια αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το κλίμα μετά την ισοπαλία δεν έχει διαφοροποιηθεί, παραμένει πολύ καλό και ο Ισραηλινός τεχνικός είδε τους παίκτες του να ανυπομονούν για τη σημερινή αναμέτρηση, θέλοντας να επανέλθουν στις νίκες. Αυτό που χρειάζεται να κάνει η Ανόρθωση είναι να γίνει αρχικά πιο δημιουργική και ακολούθως πιο ουσιαστική. Επιβάλλεται να συνεισφέρουν περισσότερο οι επιθετικοί της. Τα 10 γκολ σε 9 ματς είναι πολύ λίγα. Αν καταφέρει και βελτιωθεί σε αυτό τον τομέα, τότε θα γίνει πολύ πιο επικίνδυνη αλλά και απρόβλεπτη.

Πολύ σημαντική χαρακτηρίζεται η επιστροφή του Σιεού, ο οποίος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, με τον Μπανταλόφσκι να μένει στον πάγκο. Αλλαγή πιθανό να προκύψει και στη μεσαία γραμμή αφού ο Γκάντζεφ στο ματς με την Πάφος FC δεν ικανοποίησε. Έτσι, ο Οικονομίδης αναμένεται να επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα, όπως και ο Σισέ στο αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής.

Ο Ρόνι Λέβι στη θητεία του στην Ανόρθωση έδειξε ότι είναι προπονητής που ξέρει πολύ καλά πώς να προετοιμάσει την ομάδα του ενόψει ντέρμπι. Έχει κερδίσει πολλά τέτοια παιχνίδια και όλοι ευελπιστούν ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Άλλωστε, η «Κυρία» στην τελευταία επίσκεψή της στο ΓΣΠ έφυγε με μια μεγάλη νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (1-0). Αν τα καταφέρει και σήμερα, θα είναι ό,τι καλύτερο ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ισραηλινός τεχνικός αναμένεται να παρουσιάσει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Αρούς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Σιεού, αριστερά ο Πράνιτς και κεντρικό δίδυμο οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ. Στη μεσαία γραμμή θα κινείται ο Βίκτορ με τον Οικονομίδη ως ανασταλτικοί και ο Ράγιος σε ρόλο επιτελικού. Τις δυο θέσεις στα άκρα της επίθεσης διεκδικούν οι Σισέ, Αμπντουλάγιεφ και Παλάνκα, με τους δυο πρώτους να έχουν  προβάδισμα. Για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, ο Άλβες έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Καμαρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ